23. 06. 2021

Air Bank míří proti očekávanému proudu a zlevňuje hypotéky. Úrokovou sazbu nově snižuje o 0,1 procentního bodu

Air Bank od pátku 25. června 2021 sníží úroky u hypoték o 0,1 procentního bodu. U nových hypoték tak nyní nabídne roční úrokovou sazbu od 2,29 %. Při převedení hypotéky z jiné banky bude roční úrok nově začínat už na 2,09 %. V době zvyšování sazeb na hypotečním trhu chce banka svým klientům naopak umožnit sjednání úvěru na bydlení za výhodnějších podmínek.

Zájem o hypotéky překonává rekordy i přesto, že úrokové sazby už letos opět začaly růst. A po dnešním zasedání bankovní rady ČNB, která po delší době zvýšila své sazby, můžeme na hypotečním trhu očekávat další zdražování. Přesto jsme se ale v Air Bank rozhodli jít nyní proti tomuto proudu, zlevnit a dát tak zájemcům o hypotéku možnost pořídit si úvěr na bydlení za ještě výhodnější cenu. Snížená úroková sazba platí jak pro nové hypotéky, tak i pro hypotéky převedené k nám z jiné banky,“ říká Radek Perman, vedoucí oddělení Hypoteční služby Air Bank.
Air Bank nabízí hypotéky i nad 80 % LTV, a to s pětiletou, sedmiletou a desetiletou fixací. Jejich sjednání, vedení i čerpání mají klienti banky vždy zdarma. Bezplatně si také mohou změnit výši splátek nebo svou hypotéku kdykoliv, tedy i mimo výročí fixace, předčasně splatit. Zdarma mohou využít také službu Chytrá rezerva a snížit si tak částku pro výpočet úroků. S žádostí o hypotéku klienti nemusejí chodit na pobočku, vyplnit ji mohou pohodlně v internetovém bankovnictví.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek