27. 01. 2022

Air Bank od 14. února 2022 zvýší úrokové sazby u hypoték

Air Bank od 14. února 2022 zvýší úrokové sazby u hypoték o 0,35 procentního bodu. U nových hypoték banka klientům nabídne (při započtení slevy za pojištění schopnosti hypotéku splácet) roční úrok od 4,49 %. U hypoték převedených z jiné banky pak roční úrok bude nově začínat na 4,29 %.

Air Bank nabízí hypotéky i nad 80 % LTV a poskytuje stejnou úrokovou sazbu bez ohledu na délku fixace (5, 7 nebo 10 let). Sjednání a vedení hypotéky je zdarma, bezplatné jsou také změna výše a termínu splátky, mimořádné splátky nebo předčasné splacení. O hypotéku je možné zažádat také online, a to i v mobilním aplikaci My Air.

Air Bank nedávno podstatně rozšířila nabídku hypoték a pokryje tak nyní až 95 % všech hypotečních účelů na trhu. Banka poskytuje hypotéky na koupi dokončených a zkolaudovaných bytů či domů, družstevní byty, stavební i nestavební pozemky nebo vypořádání společného jmění manželů a dědictví. Financuje také projekty s postupným čerpáním hypotéky, jako je stavba rodinného domu, koupě bytu z developerského projektu nebo rekonstrukce. Umožňuje také sloučit dvě a více hypoték, úvěrů ze stavebního spoření či jejich kombinace do jednoho úvěru na bydlení.

Air Bank poskytuje hypotéky svým klientům pouze napřímo, nevyužívá zprostředkování přes externí finanční poradce.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.51 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu