24. 04. 2019

Air Bank zlevnila hypotéky. Klientům nově nabízí úrok 2,79 % u úvěrů od 1,5 milionu korun

Air Bank od 24. dubna 2019 snížuje úroky u hypoték o 0,2 procentního bodu. Sazby platí pro nové hypotéky na koupi nemovitosti nebo na refinancování hypotéky z jiné banky s fixací na 5 let.

Výše hypotéky Nové sazby
od 24. 4. 2019
Původní sazby

1 500 000 až 30 000 000 Kč 2,79 % 2,99 %
700 000 až 1 499 999 Kč 2,89 % 3,09 %
300 000 až 699 999 Kč 3,09 % 3,29 %

V Air Bank klienti už předem znají výši sazby, kterou mohou získat, a nemusí tak s bankou smlouvat nebo si brát další zpoplatněné služby. Navíc je hypotéka od Air Bank velmi flexibilní, zdarma je například změna výše splátky, změna termínu splácení nebo mimořádná splátka, a to i během fixace.
Vysoká flexibilita hypotéky ale není vykoupena žádnými poplatky. Zdarma jsou schválení, poskytnutí a čerpání hypotéky i vedení běžného účtu. Klienti zároveň mohou využívat také bezplatnou službu Chytrá rezerva, díky které si mohou svou hypotéku výrazně zlevnit.