05. 01. 2022

Akce s prémií až 2 000 Kč k novému stavebku od Buřinky pokračuje i v roce 2022

Díky pozitivní zpětné vazbě od klientů se vedení Stavení spořitelny České spořitelny rozhodlo pro pokračování úspěšné prémiové akce na podporu stavebního spoření. Až do 31. března 2022 mohou klienti Buřinky získat k nově uzavřené smlouvě prémii v maximální výši 2 000 Kč. U smluv s cílovou částkou 200 000 Kč tak prémie zcela pokryje cenu za uzavření smlouvy.

V loňském roce si lidé nejen hojně půjčovali na rekonstrukce, ale také spořili více než v tom předchozím. „Nejčastěji si klienti Buřinky zakládali stavební spoření před koncem roku. Smlouvy sjednané ve čtvrtém kvartálu 2021 představují více než 40 % z celkového počtu nově uzavřených smluv v roce 2021,“ uvádí Jiří Neumann, ředitel vkladů a řízení změn. A dále doplňuje: „Věřím, že pokračování naší prémiové akce podpoří další klienty ke spoření na budoucnost.“

Jak může klient prémii získat?

• Pokud do 31. března 2022uzavře novou smlouvu o stavebním spoření.
  • Nejpozději do 4 měsíců od uzavření smlouvy vloží nebo naspoří alespoň 2 000 Kč.
  • Prémii vám na nový účet o stavebním spoření připíšeme následující měsíc po vložení nebo naspoření počátečního vkladu. Tu lze získat pouze na první smlouvu uzavřenou během této akce.
  • Nejsnadněji lze smlouvu sjednat online na www.burinka.cz nebo v internetovém i mobilním bankovnictví George. Těm, kteří preferují osobní setkání, se budeme věnovat na pobočkách České spořitelny nebo u některého z externích partnerů Buřinky.

Stavební spoření u Buřinky dosahuje zhodnocení až 4,3 % ročně díky prémii, úrokům 1,5 % ročně a státní podpoře, a to včetně veškerých poplatků spojených se stavebním spořením. Maximálního zhodnocení lze dosáhnout pravidelným měsíčním spořením doporučované částky ve výši 1 700 Kč.

Výhodou spoření u Buřinky je zejména volnost ve spoření a žádné sankce za předčasné ukončení smlouvy nebo poplatky za rychlou výplatu peněz po ukončení spoření. „Věříme, že volnost spoření a prostor pro řešení nenadálých situací, které se v průběhu 6leté vázací doby mohou vyskytnout, jsou benefity, které běžný klient v dnešní době může ocenit,“ dodává Jiří Neumann. Při rychlé výplatě peněz, má klient peníze k dispozici do dvou pracovních dnů.

REKLAMA

Více informací je k dispozici na www.burinka.cz nebo na bezplatné lince 800 120 120 (pondělí – pátek, v době mezi 8 – 18 hod.).