25. 05. 2023

Cenově dostupné byty jsou zpět. Ekospol zahajuje prodej výjimečného projektu Výhledy Barrandov II

Zájemci o vlastní bydlení za rozumnou cenu se konečně dočkali. Developerská společnost Ekospol vrací na trh dostupné byty za bezkonkurenční cenu. Ceny nových bytů ve výjimečném projektu Výhledy Barrandov II jsou hluboko pod celopražským průměrem. Cena za metr čtvereční je o desítky tisíc korun nižší, a to při zachování vysoké kvality a standardů. Žádný jiný bytový projekt na trhu se Výhledům Barrandov II cenou ani zdaleka neblíží. I proto Ekospol u tohoto projektu nabízí garanci nejnižší ceny.

Cílem Ekospolu je nabízet nové byty dostupné co největšímu okruhu zájemců. Jsme proto rádi, že se nám podařilo připravit bytový projekt, jaký na pražském trhu už dlouho nebyl. A to navíc v tak atraktivní lokalitě, jakou je pražský Barrandov. Bezkonkurenční cena není na úkor kvality, klienti dostanou vysoký standard už v základní ceně,“ zdůrazňuje generální ředitel a předseda představenstva developerské společnosti Ekospol Evžen Korec.

Projektem, který přináší cenovou revoluci na pražský rezidenční trh, jsou Výhledy Barrandov II. „Výhledy Barrandov II nabídnou výhledy, které nemají jinde v Praze konkurenci. Přímo z bytů lze obdivovat zeleň Prokopského a Dalejského údolí i panorama staré Prahy. Atraktivní a vyhledávaná lokalita Barrandova spojuje čisté a zdravé životní prostředí s výbornou občanskou vybaveností. Nové majitele bytů v projektu Výhledy Barrandov II budou lákat k procházkám, aktivnímu sportování či relaxaci kromě už zmiňovaných chráněných údolí také další přírodní park – Radotínsko-Chuchelský háj s malou lesní zoo. V nejbližším okolí projektu se mimo jiné nachází zastávka tramvaje, mateřská a základní škola, supermarket, lékárna, pošta, restaurace a další obchody. Pár minut od nových bytů je i aquapark,“ přibližuje výjimečný projekt Korec.

Výhledy Barrandov II jsou pokračováním úspěšného projektu ve výjimečné lokalitě s neopakovatelnými výhledy. O byty v předchozím projektu v této lokalitě byl takový zájem, že se vyprodaly dlouho před dokončením stavby. Není divu, také byty v tomto projektu si zamilujete, ať už jste vyznavač aktivního způsobu života v čistém přírodním prostředí nebo manažer pracující v kanceláři v centru města. Do přírody se ze svých domovů dostanete stejně rychle, jako do centra Prahy. Ale proč byste opouštěli tak mimořádné výhledy, když ze své rozlehlé terasy můžete pozorovat pulzující město pod sebou? Při pohledu na hvězdnou oblohu pak můžete vzpomínat na všechny hvězdy stříbrného plátna, jejichž filmy jsou s Barrandovem navždy pevně spjaty,“ říká developer Korec z Ekospolu a dodává, že byty jsou velmi vhodné i pro investory, kteří chtějí ochránit své finance před inflací.

Zhodnocení nemovitostí je totiž dlouhodobě vyšší než míra inflace a v tomto projektu to platí dvojnásob. Navíc díky atraktivitě Barrandova nebudou mít budoucí majitelé žádný problém byt pronajmout a tím si zvýšit výnosnost investice,“ doplňuje Korec.

Bytový projekt Výhledy Barrandov II při ulici Werichova tvoří čtyři moderní nízkoenergetické bytové domy s 270 byty a 32 ateliéry. Zájemci si mohou vybírat z bytů dispozic od 1+kk (od 26,5 metru čtverečního) až po 3+kk (78 metrů čtverečních), přičemž každý byt disponuje vždy buď balkonem, terasou či předzahrádkou. Součástí projektu je také celkem 371 parkovacích stání.

REKLAMA

Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost, jak MHD, tak i autem. Tramvajová zastávka je v bezprostřední blízkosti projektu, na stanici metra B Smíchovské nádraží to tramvají trvá pouhých 13 minut. Autem jste na Pražském okruhu už za pět minut.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu