09. 12. 2020

3 komentáře

Equa bank snižuje sazby hypoték na 1,79 % p.a.

Od 9. prosince snižuje Equa bank sazby hypoték až o 0,3 %. Refinancovat hypotéku lze nyní u Equa bank již od 1,79 % p.a. Hypotéky na výstavbu nebo koupi domu či bytu s fixací 3 nebo 5 let lze nyní nově pořídit s úrokem od 1,89 % p.a. Úrokové sazby hypoték Equa bank přitom patří dlouhodobě k nejvýhodnějším na trhu.

„Současné snížení úrokových sazeb našich hypoték, je už několikáté v řadě. Nyní snižujeme sazby až o 0,3 %. Klientům tak nabízíme možnost, jak získat levnější a dostupnější hypotéku – a to jak na financování pořízení nového bydlení, tak i na refinancování hypotéky, kterou již mají,“ říká Kateřina Petko, ředitelka PR a interní komunikace Equa bank.
Snížení sazeb není jediná výhoda, kterou Equa bank klientům u hypoték nabízí. Další je například Hypotéka PLUS. Ta umožňuje zájemcům o nové bydlení získat až celou požadovanou částku díky spoluúčasti rodičů či jiné blízké osoby. Mezi další výhody tohoto produktu patří garance pro rodiče i osoby blízké – vyvázání nemovitosti po splacení části hypotéky při splnění podmínek sjednaných ve smlouvě. Dalším benefitem pak je možnost bezplatné mimořádné splátky spojené s vyvázáním nemovitosti.

Fixace Snížení Sazba po snížení
3 roky (koupě, výstavba) – 0,2 % 1,89 %