Pondělí 26. července. Svátek má Anna.

Equa bank snižuje sazby hypoték na 1,79 % p.a.

09.12.2020 05:12 Tisková zpráva: Equa bank

Od 9. prosince snižuje Equa bank sazby hypoték až o 0,3 %. Refinancovat hypotéku lze nyní u Equa bank již od 1,79 % p.a. Hypotéky na výstavbu nebo koupi domu či bytu s fixací 3 nebo 5 let lze nyní nově pořídit s úrokem od 1,89 % p.a. Úrokové sazby hypoték Equa bank přitom patří dlouhodobě k nejvýhodnějším na trhu.

„Současné snížení úrokových sazeb našich hypoték, je už několikáté v řadě. Nyní snižujeme sazby až o 0,3 %. Klientům tak nabízíme možnost, jak získat levnější a dostupnější hypotéku – a to jak na financování pořízení nového bydlení, tak i na refinancování hypotéky, kterou již mají,“ říká Kateřina Petko, ředitelka PR a interní komunikace Equa bank.

Snížení sazeb není jediná výhoda, kterou Equa bank klientům u hypoték nabízí. Další je například Hypotéka PLUS. Ta umožňuje zájemcům o nové bydlení získat až celou požadovanou částku díky spoluúčasti rodičů či jiné blízké osoby. Mezi další výhody tohoto produktu patří garance pro rodiče i osoby blízké – vyvázání nemovitosti po splacení části hypotéky při splnění podmínek sjednaných ve smlouvě. Dalším benefitem pak je možnost bezplatné mimořádné splátky spojené s vyvázáním nemovitosti.

Fixace Snížení Sazba po snížení
3 roky (koupě, výstavba) – 0,2 % 1,89 %
5 let (koupě, výstavba) – 0,2 % 1,89 %
3 roky (refinancování) – 0,3 % 1,79 %
5 let (refinancování) – 0,2 % 1,79 %

3 komentářů k článku “Equa bank snižuje sazby hypoték na 1,79 % p.a.”

1. Klára K. napsal:

Hypotéku jsme sjednávali sice před delší dobou, ale i v té době mi Equa bank přišla nejvýhodnější. My jsme nakonec sáhli po té hypotéce plus, kde dali spoluúčast rodiče a my jsme tak měli celou částku na nový dům. To víte, když jste v 7. měsíci a zjistíte, že byt je moc malý.. musíte jednat rychle.

2. Šárka napsal:

Hypotéka
    Také jsme využili Hypotéku u Euqa bank. Jsem velmi spokojená s tím, jak jsou zde vstřícní. Vše mi vysvětlili a po celou dobu zařizování byli k dispozici. Takže mohu jen doporučit.

3. Alenka napsal:

To je podle mě skvělá zpráva. V dnešní době sjednat hypotéku, ještě když je člověk mladý, je opravdu umění. Jsem ráda, že Equa bank svým klientům vychází vstříc.