26. 04. 2021

Experti budou diskutovat o digitalizaci stavebnictví

Dne 27.4. 2021 proběhne největší setkání lídrů digitalizace ve stavebnictví v České republice. V rámci dvou panelů se diskuze zúčastní představitelé vlády, veřejného sektoru, ředitelé stavebních společností i firem, které pomáhají při digitalizaci. Jednou z nich je i ROWAN LEGAL, advokátní kancelář, kterou zastoupí Managing Associate Jan Tomíšek.

Jan Tomíšek se problematikou digitalizace zabývá už od dob svých studií. Je absolventem Právnické fakulty, Fakulty informatiky a Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity. Kromě práva studoval kybernetickou bezpečnost a management. Tento neotřelý mix znalostí spojený s hlubokými zkušenostmi s vedením komplexních digitálních transformací pro klienty, z něj dělají jednoho z největších odborníků na digitální transformaci na českém trhu, a proto byl také přizván, aby se podílel na právní úpravě digitalizace stavebního řízení v současném i novém stavebním zákonu.
V prvním panelu konference vystoupí představitelé vlády – Karel Havlíček (místopředseda vlády, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy ČR), který představí strategii digitalizace a na něj naváže Klára Dostálová (ministryně pro místní rozvoj ČR), která představí koncepci pro implementaci digitalizace českého stavebnictví. Vedle teoretického rámce se s Vámi ale ředitelé největších státních firem (ŘSD, SFDI, SŽ) podělí o zkušenosti s praktickou implementací BIM na největších českých veřejných projektech.
V druhém panelu budou diskutovat leadeři soukromých společností o svých zkušenostech s BIM a také se podělí o rady, jak na úspěšný průběh implementace. Více k programu se dozvíte zde: https://www.ceec.eu/events/conference-detail?iConferenceId=120.
Konference bude probíhat formou živého streamu z prostor Ministerstva pro místní rozvoj a účast je zdarma. Pokud Vás konference zaujala registrujte na: konference@ceec.eu.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek