06. 11. 2019

Subjekty:
M&M reality

Holding M&M Reality pomáhá lidem v těžké životní situaci k vysněnému bydlení

PRAHA, 6. 11. 2019Společnost M&M Reality je už potřetí v řadě hrdým partnerem projektu TV Nova s názvem Mise nový domov. Ten pomáhá lidem s pohnutým osudem, kteří si mnohdy sáhli i na samé dno, proměnit jejich stávající zcela nevyhovující bydlení v místo jako stvořené pro nový začátek.

V rámci pořadu Mise nový domov pomáhá tým stavařů společnosti M&M Reality spolu s moderátorkou Terezou Pergnerovou lidem, jejichž životní osudy nechávají jen málokoho chladným. Hrdinové pořadu se totiž starají o opuštěné či osiřelé děti, čelí těm nejvážnějším nemocem a hendikepům, řeší ty nesložitější životní situace, a přes to všechno se nevzdávají a ještě v sobě nacházejí sílu pomáhat druhým.
Mise nový domov se na obrazovkách TV Nova objevuje každou středu večer již třetím rokem po sobě a stejně tak i M&M Reality v roli partnera tohoto záslužného projektu. „Za celou dobu spolupráce už se naše celková investice vyšplhala do řádu desítek milionů.  Jsme moc rádi, že i tentokrát můžeme být u toho a pomáhat tam, kde to má velký smysl, a lidem, kteří si to skutečně zaslouží,“ říká majitel holdingu Petr Morcinek. Pomoc přitom nespočívá pouze v samotných stavebních pracích, všichni hrdinové osmidílného cyklu od M&M Reality získají ještě něco navíc.
Například hned první rodině, jež se navzdory vlastní nelehké finanční situaci ujala neteří, kterým zavraždil otčím maminku, zaplatila společnost M&M Reality výlet do zábavního parku a darovala poukázku na 200 tisíc korun. Na tatínka Milana navíc čekal před domem zcela nový motocykl, což bylo před časem to jediné, co mohl prodat, aby své rodině alespoň trochu pomohl.
Motorku a poukázku na 200 tisíc korun předával aktérům prvního dílu  výkonný ředitel M&M holdingu Zdeněk Václavek. „Přiznám se, že setkání s rodinou pana Milana, která bez váhání přijala k vlastním dětem osiřelé holčičky, bylo velmi silným a emotivním zážitkem, a nepřeháním, když řeknu, že jim drží palce celá naše společnost, “ konstatuje Václavek.
Také na ostatní rodiny v nelehkých životních situacích čekají podobné dárky a překvapení, přičemž tím hlavním, co získají, je samozřejmě profesionálně zrekonstruovaný a moderně zařízený byt či dům, ve kterém se budou moci odrazit ode dna.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek