16. 05. 2024

Inovativní projekt Kousek Bytu otevírá dveře k investování do nemovitostí komukoliv

Kousek Bytu představuje revoluční přístup k nákupu nemovitostí. Ten umožňuje koupit 100% online investiční byt nebo jeho část doslova komukoliv. Služba navíc přichází v době, kdy ceny nemovitostí a nájmů stále rostou, a nabízí tak širokému publiku možnost na tomto trendu vydělávat. Za projektem stojí Maverick Group Vladimíra Zuzáka a ONE BOND Group Jiřího Patáka, kteří začínají s nemovitostmi v hodnotě 1 miliardy korun.

Projekt se od konkurence odlišuje v první řadě tím, že zákazníci kupují skutečný byt nebo jeho část, nikoli pouze symbolickou náhražku v podobě certifikátu. Každý klient obdrží kompletní servis, což znamená, že se o nemovitost nemusí starat a může se soustředit pouze na realizaci výnosů. Očekávané zhodnocení investice se pohybuje mezi 7-11 % ročně, a to bez ohledu na to, zda je byt obsazený nebo zda nájemník platí včas.

Webová aplikace Kousek Bytu funguje jako e-shop. Uživatel si vybere libovolný počet kousků, vloží do košíku a nákup včetně platby dokončí online na jeden zátah. Takto jednoduše nakoupí za 2 tisíce stejně jako za 2 miliony.

Projekt cílí na nemovitosti ve vysoce kvalitních lokalitách do 30 minut od Prahy, které mají vysoký růstový potenciál a jsou výborně pronajímatelné. Nákup je možné financovat i úvěrem, což zpřístupňuje investice ještě širšímu okruhu zájemců. První nabídka zahrnuje novostavby v prémiové lokalitě centra Kladna s názvem Bacherovy vila domy.

Za vznikem projektu stojí dvě skupiny s unikátními kompetencemi v oblastech nemovitostí, financí a technologií.

REKLAMA

Developerská skupina Maverick Group Vladimíra Zuzáka se věnuje širokému portfoliu aktivit týkajících se nemovitostí a investic na českém trhu. Vladimír je zároveň spolumajitelem a ředitelem realitní kanceláře MAXIMA REALITY, která úspěšně působí na pražském realitním trhu více než 26 let.

“Prostřednictvím makléřů jsme prodali desetitisíce bytů a nyní otevíráme dveře investičních nemovitostí opravdu pro každého. A to plně online,” říká Vladimír Zuzák, spolumajitel projektu Kousek Bytu.

ONE BOND Group je pak známá svými úspěchy ve fintech projektech jako Patron GO, EMA data nebo Chytrý Honza, kterého Jiří Paták založil, vedl a úspěšně prodal.

“Stavební spoření má dnes každý druhý Čech. Naším cílem je, aby každá domácnost držela i kousek bytu. Proto začínáme s cenou 20 tisíc, která reprezentuje typický roční vklad na stavebko,” říká Jiří Paták, spolumajitel projektu Kousek Bytu.

V čele projektu stojí Petr Klymec, jehož bohaté dvacetileté zkušenosti v mezinárodním obchodu a marketingu jsou klíčové pro řízení a rozvoj Kousku Bytu. Petr má rozsáhlé zkušenosti například z vedení expanze ve WeWork pro region EMEA nebo následně jako generální ředitel pro Evropu ve společnosti Zoomo, australském startupu v mikromobilitě a last-mile delivery. Jeho schopnosti a zkušenosti z mezinárodních trhů, včetně USA, Austrálie a Brazílie, přispívají k inovativnímu přístupu a strategickému vedení projektu.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.49 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu