02. 05. 2018

Insolvence 2008 a.s. během roku 2017 výrazně rostla

Společnost Insolvence 2008 a. s. oznámila rekordní meziroční růst. Dařilo se jí ve všech klíčových oblastech, tedy v seminářích, vývoji i dodávkách software a ve službách jako jsou Virtuální asistentka či Provozovna. Celkový počet zákazníků se navýšil o 25 %, tržby meziročně rostly o 40 %.

Díky požadavkům našich zákazníků na kvalitu a komplexnost námi dodávaných řešení jsme jedním z lídrů v oblasti systémové integrace a vzdělávání pro insolvenční správce. Přicházíme s novými službami a zlepšujeme IT systém pro insolvenční správce. Naše řešení jim v návalu práce umožňuje jak pomoci dlužníkům, tak i uspokojit věřitele. Proto jsme mohli meziročně vyrůst o 40 %,“ uvádí Mgr. Tomáš Valášek, výkonný ředitel společnosti Insolvence 2008 a. s. a dodává: „Největší příležitost pro tento a následující rok vidíme v projektu eISIR, který připravuje MSp. Úspěšně jsme se podíleli na obdobném projektu na Slovensku. V  ČR byly zapracovány naše návrhy na vylepšení a úplné zprovoznění formulářů, které insolvenční správci využívají.“
Tisková zpráva: Insolvence 2008 a. s.