18. 06. 2013

J&T Banka nabízí dluhopisy realitního holdingu CEETA

„Emise nám umožní optimalizovat kapitálovou strukturu a zároveň nabídnout investorům podíl na našem úspěšném podnikání,“ uvádí Roman Korbačka, předseda představenstva CEETA, a dodává: „Portfolio stabilních nájemců a předpokládané navýšení tržeb z pronájmu nám dává dostatečnou jistotu pro navýšení podílu dluhového financování.“ V roce 2012 činily příjmy z pronájmů nemovitostí CEETA 14,7 milionu EUR.

V prostředí nízkých úrokových sazeb vítáme dluhopisy CEETA jako zajímavé rozšíření naší nabídky. Naši klienti se budou moci spolu s námi podílet na výnosech z realit,“ říká Andrej Zaťko, ředitel slovenské pobočky J&T Banky. J&T Banka je dlouhodobým finančním parterem holdingu CEETA a vlastní v něm i minoritní podíl.

Aranžérem emise dluhopisů je J&T IB and Capital Markets, manažerem, administrátorem a kotačním agentem je J&T Banka. Právní poradenství poskytla společnost Allen & Overy. Dluhopisy CEETA jsou k dispozici prostřednictvím privátních bankéřů a poboček J&T Banky.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek