Liška do nového roku vstupuje s odměnou až 4500 Kč za zřízení stavebka

Klienti Českomoravské stavební spořitelny získají v novém roce ještě větší prémie za zřízení doplňkových produktů, než tomu bylo v loňském roce. Maximální výše odměny tak může dosáhnout 4500 korun. ČMSS také od nového roku zvýhodňuje dětské smlouvy prémií 1500 Kč. Zájem o stavební spoření v letošním roce nadále poroste.

ČMSS bude i v letošním roce pokračovat ve zvýhodňování klientů, kteří si ke stavebnímu spoření pořídí další finanční produkt ze skupiny ČSOB. „V loňském roce jsme začali nabízet kombinaci stavebního spoření a běžného účtu. U klientů měla tato nabídka velký úspěch, přispěla k růstu zájmu o stavební spoření a velmi dobrým prodejním výsledkům Lišky. Letos v této podpoře budeme pokračovat, výši odměny dokonce ještě navýšíme,“ uvedl člen představenstva ČMSS Jochen Maier.
Pokud si tedy klient zřídí stavební spoření a k němu běžný účet od ČSOB, získá prémii 2500 Kč ve formě odpuštění vstupního poplatku a k tomu dalších 1000 korun připsaných na nově zřízený běžný účet. Dalších 1000 Kč může získat, pokud si navíc zřídí i doplňkové penzijní spoření, maximální výše prémie tak může dosáhnout 4500 korun. „Klientovi tak pomůžeme co nejlépe nakombinovat a využít státem podporované spořicí produkty, zároveň bude mít vše pod jednou střechou,“ dodal Jochen Maier.
V další akci platné od nového roku zvýhodňuje ČMSS dětské smlouvy. U stavebního spoření pro děti do 6 let je založení při cílové částky do 150 tisíc korun zdarma, klient tak získává bonus až 1500 Kč. Maximální zúročení dětských smluv tak dosahuje 3,8 procenta.
Užší spolupráce v rámci skupiny ČSOB se odráží i ve větším propojení on-line prostředí. Klienti ČSOB si mohou ve svém internetovém bankovnictví nejen zřídit stavební spoření, ale zároveň se jednoduše a pohodlně dostanou do Klientské zóny ČMSS bez nutnosti dalšího přihlašování. Všechny další potřebné úkony pak už mohou provádět v Klientské zóně.