Modrá pyramida nově nabízí stavební spoření online

Mobilní aplikace MP Home slaví první narozeniny. Při té příležitosti si Modrá pyramida připravila opravdu parádní dárek. Její klienti si mohou založit stavební spoření online pohodlně přímo z mobilu právě v MP Home. Vše vyřídí odkudkoliv a během několika minut. Novinka startuje 30. září 2020.

„Aplikaci MP Home používá po roce od spuštění už 50 000 klientů. Neustále ji vylepšujeme a naše služby digitalizujeme. Mám velkou radost, že právě stavební spoření je prvním produktem, který si klienti mohou sjednat čistě online, bez nutnosti návštěvy pobočky,“ říká Jan Čeřovský, manažer digitálních služeb.
Stavební spoření je i v současné situaci pořád velmi oblíbené. Jen za letošní rok (k 18. 9. 2020) bylo v Modré pyramidě uzavřeno 63 745 ks smluv. Stavební spoření od Modré je teď navíc ještě výhodnější. Díky akci Prémie 2 000 Kč klienti ušetří na poplatku za založení smlouvy a mohou dostat i úrokový bonus 0,5 %.
„Cesta ke stavebnímu spoření nikdy nebyla jednodušší. Díky MP Home je jeho založení snadné a rychlé. Klienti ho v aplikaci mohou pořídit sobě nebo třeba svým dětem. Teď navíc i za velmi výhodných podmínek,“ doplňuje Jan Čeřovský.
V MP Home mohou klienti nejen zakládat nové stavební spoření, ale jdou v ní také spravovat stávající služby od Modré. Pro aktivaci MP Home stačí jedna návštěva pobočky a dále už vše funguje online.
Vývoj aplikace proběhl ve spolupráci se společností Cleverlance. „Modrá pyramida udává trendy v digitalizaci stavebních spořitelen a my děláme vše pro to, aby aplikace MP Home svým uživatelům co nejvíce pomohla na cestě k vlastnímu bydlení nebo jeho vylepšení,“ říká Milan Mitošinka, ředitel jednotky Mobility v Cleverlance.