09. 06. 2020

Modrá pyramida odstartovala červen s Hypoúvěrem s nižší sazbou

Vzhledem k výraznému poklesu nabízených sazeb a k připravovaným legislativním úpravám ohledně zdanění nabytí nemovitosti a odpočtu úroků z úvěrů na bydlení je ideální doba na pořízení nového bydlení. S pohotovostním Hypoúvěrem od Modré pyramidy si klienti mohou výhodné financování zajistit ještě předtím, než naleznou svou vysněnou nemovitost.

Modrá pyramida uvedla Hypoúvěr na český trh už v březnu roku 2005, jako první ze stavebních spořitelen.  Za uplynulých 10 let poskytla přes 40 000 Hypoúvěrů v objemu 67 mld. Kč a jen za letošních prvních pět měsíců to bylo 5,7 mld. Kč. V průměru si klienti půjčili Hypoúvěr ve výši 2,7 mil. Kč. Podobně jako hypotéka je i Hypoúvěr zajištěn nemovitostí, s dobou splatnosti až 30 let, přičemž si klient může vybrat z mnoha možností délky fixace úrokové sazby.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek