12. 12. 2022

MS-INVEST kolauduje Byty Dělnická v pražských Holešovicích a překonává své cíle pro rok 2022

Developerská společnost MS-INVEST oznamuje kolaudaci svého třetího projektu roku 2022 – Byty Dělnická v Praze. Tato víceúčelová výstavba sestává ze 121 bytových jednotek, komerčních prostor a garáží. Nachází se v pražských Holešovicích na místě bývalé pivovarské kalírny. Společnost se tímto přiblížila ke splnění svého cíle pro rok 2022 – dokončení svých 3 projektů. Tento rok již úspěšně představila rodinné domy v Ďáblicích a první část brněnského projektu Palác Trnitá, přičemž letos ještě plánuje dokončení výstavby rodinných domů v Letňanech. Kolaudací Byty Dělnická svůj milník i přesáhla.

Výstavba projektu Byty Dělnická začala v dubnu roku 2020. Nachází se ve vyhledávané čtvrti s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. Projekt dosahuje do výšky celkem 8 pater. V prvním nadzemním podlaží se nachází komerční prostory, jako například německý gigant Lidl, který své brány otevřel na konci listopadu. Zbylá patra se pak dělí mezi 121 bytových jednotek o různých dispozicích od 1+kk až po 4+kk. V podzemí budovy jsou umístěna garážová stání a sklepy. Byty Dělnická se navíc odlišují unikátním industriálním prostorem uvnitř pasáže. Ten může sloužit například jako ateliér nebo výstavní prostor. Komplex byl úspěšně zkolaudován tento listopad a aktuálně na něm dobíhají poslední stavební úpravy.

Kolaudací společnost navázala na uvedení projektu v Ďáblicích, kde vzniklo 24 rodinných domů o dispozici 5+kk a 6+kk včetně jedné nebo dvou garáží. Společnost v současnosti nabízí mnoho rezidenčních projektů, mezi které patří i Rodinné domy Ruzyně, Žižkovské pavlače, Byty Laudova, zmiňované Domy Ďáblická Hvězdárna a dosud největší projekt, víceúčelový komplex Palác Trnitá v Brně. Rodinné domy Letňany je v plánu dokončit ke konci roku 2022. V rámci tohoto projektu vzniká 30 řadových rodinných domů provedených ve třech variantách s dispozicemi 4+kk až 5+kk.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.6 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu