21. 01. 2019

Nový rok s Prémií 2 000 Kč

Vzhledem k velkému zájmu o uzavření stavebního spoření v akci Prémie 2 000 Kč, kterou klienti oceňovali koncem loňského roku, se Modrá pyramida rozhodla tuto akci zopakovat a to v období od poloviny ledna do konce února 2019.

Prémie 2 000  v sobě kombinuje finanční prémii ve výši poplatku za sjednání stavebního spoření (až do výše 2 000 Kč)  a úrokový bonus +0 ,5 % p.a. Díky tomu klient získá stavební spoření až do výše cílové částky 200 000 Kč zdarma s celkovým úročením vkladů 1 % p.a., což společně se státní podporou představuje efektivní roční zhodnocení až 3,76 %*.
Podmínky této akce jsou k dispozici na www.modrapyramida.cz.
* Uvedené zhodnocení je vypočítáno pro klienta s pravidelnou roční úložkou 20 000 Kč. Výpočet zahrnuje státní podporu i veškeré úhrady klienta (uzavření smlouvy, vedení a správa účtu stavebního spoření, roční výpis). Zhodnocení nezohledňuje 15% zdanění výnosů. Výše státní podpory a podmínky pro její poskytnutí se řídí zákonem o stavebním spoření č. 96/1993 Sb., v platném znění.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek