16. 02. 2021

Odhad nemovitosti k hypotéce je nyní v Raiffeisenbank zdarma

Zájemci o nový hypoteční úvěr u Raiffeisenbank mohou v rámci Hypodnů od 15. 2. do 4. 6. 2021 získat ocenění nemovitosti zdarma a slevu ve výši 0,1 % z vypočtené úrokové sazby při refinancování.

„Jsme velmi rádi, že můžeme v rámci tradičních jarních Hypodnů‘ zájemcům o hypoteční úvěr opět nabídnout odhad nemovitosti zdarma. Ten žadatelům velmi usnadní vyřízení hypotéky, protože se tím celý proces nejen urychlí, ale i zlevní,“ říká Milan Voldřich, ředitel hypotečních úvěrů Raiffeisenbank, a dodává: „V loňském roce tuto nabídku využilo na 51 procent žadatelů o hypoteční úvěr.“
Zpracování jednoho ocenění zdarma se vztahuje na běžné typy nemovitostí, jako jsou dům, byt, pozemek, rekreační objekt nebo nebytový prostor a platí navíc pro všechny hypoteční produkty. Bonusové snížení sazby o 0,1 % je určeno refinancovaným úvěrům při zvýšení jistiny maximálně o 10 % a do 200 000 Kč.
Jakmile má banka všechny potřebné podklady, garantuje schválení žádosti o hypotéku do 3 dnů. Čerpat lze pak již na návrh na vklad zástavního práva.
Zajímavosti o hypotékách Raiffeisenbank

• Průměrná výše hypotéky: 2,88 milionu Kč (meziroční navýšení o 30 %)
  • Průměrný věk žadatele: 38 let
  • Pohlaví žadatele: muži 73 %, ženy 27 %