05. 06. 2015

Pobočka RK STING v Ostravě má nové sídlo na ulici Bankovní

Nové prostory jsou na daleko frekventovanějším místě a blíže samotnému centru Ostravy. Jsou tedy dobře viditelné a skvěle dostupné i z „tepny“ centra, ulice Nádražní.

„Jedná se o moderní, bezbariérový, prosklený, přízemní prostor, což je obrovská deviza především pro klienty. V rámci jejich pohodlí se v nově otevřené pobočce bude nacházet i dětský koutek,“ řekla manažerka ostravské pobočky Jana Římanová.

Nová pobočka je vynikajícím místem pro velká setkání napříč celou společnosti, jelikož v suterénní části jsou dvě velké zasedací místnosti.

„Od nových prostor si slibujeme zviditelnění značky STING a také daleko lepší zázemí pro makléře a všechny ostatní členy našeho týmu, kteří si tuto změnu opravdu zaslouží a bude to pro ně jednoznačně nový náboj a impuls pro další práci,“ dodala Jana Římanová.

REKLAMA

I pro ostravské obchodníky je přestěhování příjemnou změnou. Jejich tým se rozrůstá a nyní budou mít více pracovních míst.

Dle slov Jany Římanové se jedná o krásné, příjemné, moderní a obchodně skvěle situované místo jak pro klienty, tak pro obchodníky.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek