16. 10. 2023

Projekt Garden Lofts v industriálním stylu úspěšně prošel kolaudací

Butikový projekt Garden Lofts v Praze 5 je zkolaudován. Z celkem 22 luxusních bytů ke koupi aktuálně zbývají poslední tři. K dispozici jsou rovněž dvě komerční jednotky. Noví majitelé se budou moct nastěhovat na podzim. S koupí elegantního loftu zároveň získají přístup na soukromou víceúčelovou zahradu se zelení, posezením, workoutovou zónou a zahradním bazénem. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

V luxusním rezidenčním projektu Garden Lofts vyrostlo dohromady 22 vzdušných designových bytů o dispozicích od 1+kk po 5+kk s terasami, předzahrádkami, lodžiemi i balkony. K většině z nich náleží také sklep. Součástí rezidence jsou podzemní garáže.

Zkolaudovaný bytový dům v ulici Pechlátova charakterizuje nadčasová architektura z pera českého architekta Jana Kasla. Spojuje v sobě průmyslový vzhled, jejž evokují surové materiály a prosklená fasáda, s útulností a každodenní praktičností. Na návrh navázalo studio Morix manželů Pizingerových, které se postaralo o design interiérů. Zařizovací předměty v nejvyšších standardech vybírali např. ve firmě Elite Bath. V duchu moderních technologií jsou všechny byty vybaveny smart home systémem pro řízení domácnosti od společnosti Loxone.

„V Garden Lofts je s ohledem na unikátní kvality projektu, jako je architektura, vybavení interiérů, lokalita či společné zázemí, prodáno přes 85 % jednotek. Vybírat lze z posledních pár bytů, které doporučujeme na osobní prohlídku. Na vlastní oči se dá nejlépe přesvědčit o jedinečnosti této rezidence s originálním bydlením v industriálním stylu. To se těší velké oblibě díky svobodné, uvolněné atmosféře a nevšednímu řešení prostoru. Spolu s dokončením projektu se už navíc rýsuje rozlehlá soukromá zahrada se všemi svými zákoutími,“ popisuje realitní makléř společnosti Luxent – Exclusive Properties Zdeněk Jemelík.

Zelené útočiště uprostřed velkoměsta

Budoucí rezidenti budou moct naplno využívat jižně situovanou soukromou zahradu o rozloze téměř 2 500 m2. Originální terasovité řešení vytvoří jednak dostatečné soukromí a jednak poskytne rozmanité využití. Společným prvkem jednotlivých úrovní se stane všudypřítomná zeleň (trvalky, vysoké okrasné traviny) a kamenné schůdky. Opticky je pak oddělí opěrná stěna ze svahových tvárnic, v nichž bude vysázen břečťan a okrasné víno.

REKLAMA

V zahradě nebude chybět spousta možností pro posezení s přáteli či rodinou. Vznikne zde například ohniště obklopené pohodlnými lavicemi, zázemí pro možnost grilování, pikniku atd. Rozmanité využití dále zajistí fitness zóna pro sportovní aktivity, dětské hrací prvky nebo bazén vytápěný tepelným čerpadlem.

Na lukrativní adrese pod Dívčími hrady

Projekt Garden Lofts vyrostl v rychle se rozvíjející části Praha 5 – Radlice. Noví obyvatelé se mohou těšit z metropolitního života s bohatou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Okolí nabízí rozvinutou síť obchodů, škol, restaurací, zábavních center i zdravotnických zařízení. Za pár minut lze rovněž dojet do velkých nákupních středisek – buď do OC Nový Smíchov, nebo opačným směrem do Galerie Butovice. Snadnou dopravu po Praze zajišťuje stanice metra B – Radlická či linky tramvaje v pěší dostupnosti. Cesty autem do i z metropole usnadní blízkost Smíchovského tunelu a Pražského okruhu.

Bydlení v exkluzivní rezidenci je současně situováno poblíž zeleně a skýtá pestré možnosti sportovního vyžití. V těsné blízkosti se nachází plavecký bazén s koupalištěm a tenisovými kurty či street workoutové hřiště Kutvirtova. K příjemným procházkám vybízí nedaleký kopec Brabenec. Na cyklovýlet či delší pobyt v přírodě je možné se vypravit do okolních přírodních rezervací jako Dívčí hrady, Vidoule nebo Prokopské a Dalejské údolí.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.49 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu