20. 03. 2024

Prvních 60 zařízených apartmánů ve 2. fázi AFI Home Kolbenova je připraveno k pronájmu

Společnost AFI Europe právě dokončila zbrusu nové interiéry u první várky šedesáti nájemních apartmánů ve druhé fázi vysočanského projektu AFI Home Kolbenova. Všechny jsou zařízené do rozsahu 3+kk, což zahrnuje obývací pokoj, ložnici a kuchyňský kout, a jsou k dispozici k okamžitému nastěhování.

„Od této chvíle až do konce léta plánujeme přidávat na trh šedesát nově zařízených apartmánů měsíčně. Díky tomu zachováme plynulost procesu vybavování a současně zajistíme stabilní nabídku na trhu. Dohromady půjde o 327 jednotek s možností dlouhodobých pronájmů,“ popisuje Elena Pisotchi, manažerka nájemního bydlení AFI Europe s tím, že aktuální nabídku je možné sledovat na webových stránkách www.afi-home.com.

Apartmány jsou v dispozicích od 1+kk do 4+kk, díky čemuž jsou vhodné pro jednotlivce, páry, ale i rodiny s dětmi. Téměř všechny disponují lodžií anebo balkonem, větší jednotky někdy i dvěma. Budoucí obyvatelé mohou využívat služeb recepce s nepřetržitým provozem a také správce objektu, který zajistí pravidelnou údržbu a zároveň potřebnou podporu v případě drobných oprav. Pronajmout navíc lze parkovací místo či prostorný sklep.

„Realizace nadčasových interiérů probíhala ve spolupráci se společnostmi XXXLutz a ProCeram. Veškeré vybavení vzájemně ladí do studených anebo naopak teplých tónů, a to s ohledem na různé preference potenciálních nájemníků,“ komentuje Elena Pisotchi a dodává: „Chtěli jsme lidem nabídnout možnost volby mezi dvěma variantami designu a pevně věřím, že elegantním provedením jsme dokázali uspokojit vkus většiny z nich. Stačí přidat pár osobitých detailů a během chvíle se nové prostory promění v opravdový domov.“

Apartmánovým dům AFI Home Kolbenova 2 je součástí nově vznikající multifunkční čtvrti AFI City poblíž stanice metra Kolbenova. Nádvoří budovy ve tvaru písmeně „U“ je osázeno zelení, na kterou navazuje rozsáhlý park s lavičkami, dětským hřištěm a promenádou. V budoucnu zde nebude chybět ani vlastní mateřská škola či restaurace s venkovním posezením.

Nájemní portfolio AFI Europe zastřešené vlastní značkou AFI Home v současnosti zahrnuje téměř 900 bytů ve třech různých lokalitách: Karlín, Třebešín a Vysočany. Vlajkovým projektem je AFI Home Třebešín s 61 byty, který byl dokončen v roce 2022 a od té doby si drží stoprocentní obsazenost. Další dva nájemní domy byly zkolaudovány vloni v květnu. AFI Home Karlín se 172 byty a první fáze AFI Home Kolbenova s 313 apartmány jsou aktuálně obsazené z cca 90 % a plné obsazenosti dosáhnou v řádu několika týdnů.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu