28. 04. 2022

Radek Hlaváček se stal novým šéfem projektového oddělení PSN

Do funkce ředitele projektového oddělení společnosti PSN nastoupil Radek Hlaváček, který má 20 let zkušeností s realizací velkých investičních projektů. Na starosti bude mít řízení projektů v různých fázích přípravy a výstavby, včetně strategického plánování a analýz investičních záměrů.

Radek Hlaváček za dobu svého působení v oblasti nemovitostí, developmentu a investic dosáhl prokazatelných výsledků v dokončených a komerčně úspěšných developerských projektech v hodnotě více než 4 miliardy Kč. V minulosti pracoval například přes 8 let ve společnosti CPI Property Group, kde vedl divizi developmentu retailových projektů, nebo ve firmě Geone Real Estate, kde řídil přípravu a výstavbu bytových a multifunkčních areálů. Předtím získával zkušenosti jako projektový manažer společností Multi Development CR, Lordship Estate a Bovis Lend Lease.

Ve svých pozicích nasbíral bohaté zkušenosti se všemi fázemi řízení developerských projektů: od výběru lokality, zpracování studií, investičních záměrů až po strategické nastavení projektu. Nedílnou součástí jeho práce bylo vyjednávání a příprava potřebných smluv, plánování projektů včetně zpracování studií proveditelnosti (feasibility). V řídicích funkcích měl na starosti i vedení týmů, organizace výběrových řízení a jednání s úřady.

V nové roli v PSN se chce Radek Hlaváček zaměřit zejména na rozvoj developmentu a projektového managmentu, který ve firmě získáním nových akvizic nabývá na důležitosti. Společnost PSN se významně rozrůstá co do počtu zaměstnanců i aktivit – dnes se kromě rekonstrukcí činžovních domů a pronájmů bytů a kanceláří věnuje ve velkém rovněž nové výstavbě rezidenčních a polyfunkčních projektů. Vzhledem k dalšímu plánovanému rozšiřování týmu bude podstatnou součástí práce nového ředitele také podpora osobnostního a profesního rozvoje členů projektového managmentu.

Radek Hlaváček vystudoval Stavební fakultu Českého vysokého učení technické v Praze. Hovoří anglicky a rusky. Mezi jeho záliby patří golf, tenis, hokej a fotbal.