01. 02. 2022

Raiffeisen stavební spořitelna nabízí klientům 3% roční úrok na nových smlouvách o stavebním spoření

Nová akce RSTS platí od 1. února do 30. dubna 2022. Kdo si v tomto období založí novou smlouvu o stavebním spoření, získá od spořitelny benefit v podobě dvojnásobného úroku za rok 2022. Nová smlouva zdarma tak bude letos úročena 3 % p. a.

Akční nabídku je možné kombinovat i s Raiffeisen balíčkem. Pokud si tedy klient vedle stavebního spoření založí i běžný účet u Raiffeisenbank, získá po splnění podmínek kromě výše uvedeného benefitu bonus až 2 000 Kč za založení obou produktů (1 000 Kč na běžný účet a 1 000 Kč na stavební spoření). Celkový roční výnos na stavebním spoření s Raiffeisen balíčkem tak vzroste až na 5,25 %.

„Vzhledem k rostoucí inflaci jsme se rozhodli klientům nabídnout zvýhodněnou úrokovou sazbu na stavebním spoření a ochránit tak alespoň část jejich volných prostředků,” říká Lucie Fišerová, vedoucí oddělení retailových produktů Raiffeisen stavební spořitelny.

Podmínkou pro získání benefitu ve výši až 10 000 Kč je, aby byla smlouva založena v tarifu SPOŘENÍ a zůstala v něm minimálně do konce roku 2022. Samotná smlouva pak musí zůstat platná minimálně 6 let. Od 1. 1. 2023 bude smlouva úročena dle standardních smluvních podmínek – tedy úrokovou sazbou 1,5 % p.a.