25. 11. 2019

Subjekty:
Raiffeisenbank

Raiffeisenbank nabízí hypotéku s oceněním nemovitosti zdarma

V rámci Hypodnů Raiffeisenbank mohou nyní zájemci o hypoteční úvěr využít ocenění nemovitosti zdarma i jednorázovou slevu z úrokové sazby.

Klienti, kteří si do 31. 12. přijdou do Raiffeisenbank sjednat hypoteční úvěr, získají ocenění nemovitosti zcela zdarma a jednorázovou slevu ve výši 0,2 % z vypočtené úrokové sazby. Jakmile má banka všechny potřebné podklady, garantuje schválení žádosti o hypotéku do 3 dnů. Čerpat lze pak již na návrh na vklad zástavního práva.
„Jsme velmi rádi, že můžeme v rámci tradičních podzimních Hypodnů zájemcům o hypoteční úvěr poprvé nabídnout zajímavou službu, která žadatelům velmi usnadní vyřízení hypotéky. Odhad nemovitosti zařídíme pro klienty my, čímž se celý proces nejen urychlí, ale i zlevní. “ říká Milan Voldřich, ředitel hypotečních úvěrů Raiffeisenbank.