03. 07. 2024

Savills posiluje oddělení stavebního a projektového poradenství, do týmu přichází Lucie Kratochvílová a Martin Solár

Savills posiluje tým Building & Project Consultancy, do kterého přichází Martin Solár na pozici Associate, Senior Project Manager a Lucie Kratochvílová na pozici Junior Cost & Project Manager. Martin Solár je zkušený odborník v oblasti projektového řízení a technical due diligence průmyslových a retailových projektů. Lucie Kratochvílová bude oporou oddělení v oblasti cenového řízení a koordinace projektů.

“Na realitním trhu momentálně pociťujeme zvýšený zájem o služby týkající se prověrky technického stavu nemovitostí a po projektovém řízení nových projektů. Proto noví členové našeho oddělení stavebního a projektového poradenství nejenom posílí silné jádro týmu, ale také zvýší flexibilitu a proaktivní přístup v řízení projektů našich klientů,” říká Jan Jurčíček, Head of Building & Project Consultancy v Savills.

Martin Solár posílí oddělení díky zkušenostem, které získal u developera průmyslových nemovitostí Panattoni, kde se podílel na všech fázích projektů od akvizičního procesu až po finální dodávku, včetně povolování, výběrových řízení a koordinace fáze výstavby. Působil také ve společnosti SENTIENT, kde vytvářel posudky technical due diligence a koordinoval retailové a průmyslové projekty včetně řízení nákladů. Martin Solár vystudoval Chalmers University of Technology v Göteborgu a Slovenskou technickou univerzitu v Bratislavě. V Savills rozšíří projektový tým na pozici Associate, Senior Project Manager – Building & Project Consultancy a bude zodpovědný za seniorní řízení projektů zejména v oblasti výstavby.

Lucie Kratochvílová přichází do Savills ze společnosti LET‘S BUILD, která zajišťuje projektové a architektonické služby ve stavebnictví. Do týmu přináší zkušenosti z oblasti plánování a řízení stavebních projektů od tvorby rozpočtů, plánování harmonogramu, koordinace subdodavatelů a monitoringu průběhu projektů. Vystudovala Vysokou školu technickou a ekonomickou v Českých Budějovicích obor konstrukce staveb. V Savills nastupuje na pozici Junior Cost & Project Manager a bude podporou týmu zejména v oblasti cenového řízení, tvorby harmonogramů a koordinace projektů.

Tým Stavebního a projektového poradenství Savills poskytuje služby v oblasti výstavby a projektového managementu investorům, developerům a nájemcům ve všech realitních oblastech v rámci střední a východní Evropy. Zajistí odborné vedení v různých oblastech, a to včetně technické due diligence, řízení a rozvoje projektů, odhadů cen a programů plánované preventivní údržby. V oblasti výstavby a projektů poskytuje odborná řešení na míru, která lze uplatnit ve všech technických aspektech akvizic, výstavby, vlastnictví, užívání a prodeje nemovitostí.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.49 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu