14. 11. 2023

Společnost MS-INVEST a.s. zahájila výstavbu rezidenčního projektu Rezidence Chodovec

Developerská společnost MS-INVEST a.s. zahájila výstavbu dalšího rezidenčního projektu s názvem Rezidence Chodovec. Součástí nového projektu bude 90 bytových jednotek s dispozicemi od 1+kk až po 4+kk a 8 rodinných domů s dispozicemi 5+kk. Nový rezidenční projekt společnosti MS-INVEST se bude nacházet na rozhraní Záběhlic a Chodovce. Dokončení projektu je naplánováno na jaro 2024.

Společnost MS-INVEST zahájila výstavbu nového projektu, který má za cíl navýšit kapacity bydlení občanů na kraji města v blízkosti přírody. Projekt Rezidence Chodovec nabídne celkem 90 bytových jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk a garážovým stáním pro rezidenty v podzemním podlaží. V přízemí budovy se bude nacházet komerční prostor. Součástí projektu bude také 8 rodinných domů s dispozicemi 5+kk a dvojgaráží. Zázemí a užitná plocha domů bude činit celkem 289 m2.

Nový projekt Rezidence Chodovec je situovaný v pražské městské části Chodov na rozhraní Záběhlic a Chodovce. Volně navazuje na již nezastavitelnou oblast Trojmezí, odkud je jen pár minut chůze do přírodního parku.

Projekt se nachází konkrétně na ulici Blažimská, což umožňuje snadné dopravní spojení do centra města nejen osobním automobilem, ale také MHD či metrem.

Naši klienti mají čím dál větší zájem hledat si bydlení v blízkosti přírody, aniž by museli opouštět město. Náš projekt Rezidence Chodovec je vhodnou alternativou pro ty, kteří to chtějí mít pár kroků do přírody, ale i na metro. A my jsme rádi, že jim takovou alternativu budeme moci brzy nabídnout.“ Jaroslav Smrčka, obchodní ředitel MS-INVEST.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.49 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu