Pátek 23. dubna. Svátek má Vojtěch.

Stavební spoření s prémií 2 000 Kč prodlužuje Buřinka až do 31. března

27.02.2020 01:02 Tisková zpráva: Stavební spořitelna České spořitelny

Stavební spoření se od začátku roku těší velkému zájmu klientů. Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka) se proto rozhodla pokračovat v jeho podpoře. Každý, kdo si v prodlouženém termínu do konce března 2020 uzavře smlouvu o stavebním spoření, obdrží jako dárek prémii na vstupním poplatku až do výše 2 000 Kč.

„Při maximální státní podpoře 2 000 Kč ročně spolu s prémií od Buřinky tak může klient dosáhnout na zhodnocení svých vkladů až 3,6 % ročně,“ vysvětluje Stanislav Oliva, produktový manažer stavebního spoření. A dodává: „Buřinka klade důraz na jednoduchost a přehlednost svých produktů. Poskytuje jeden tarif pro všechny, kteří chtějí spořit. Stejné podmínky u nás získá klient, který spoří pravidelnou měsíční úložkou, jako ten, co své úspory řeší ročním vkladem.“

Jak může klient prémii získat?

• Pokud si do 31. března 2020 sjedná smlouvu o stavebním spoření. Uzavřít ji může online, případně prostřednictvím kterékoli pobočky České spořitelnynebo se může obrátit naše poradce ČS Plus či na externí partnery Buřinky.
  • Nejpozději do 4 měsíců od uzavření této smlouvy vloží nebo naspoří alespoň 3 000 Kč.
  • Následující měsíc po vložení nebo naspoření stanovené částky bude na nové stavební spoření připsána prémie ve výši zaplacené ceny za uzavření smlouvy, a to až do výše 2 000 Kč.
  • Prémii až 2 000 Kč je možné získat pouze k první nově uzavřené smlouvě během akce.

Ilustrativní příklad:

Kolik je možné s Buřinkou naspořit za 6 let s prémií až 2000 Kč
Měsíční vklad Celkové vklady Úroky Státní podpora Cena za správu
a vedení
Celkové úspory Roční míra

zhodnocení v (%)

1 700 122 400 3 951 12 348 -1 950 136 749 3,6
1 500 108 000 3 483 10 898 -1 950 120 431 3,5
1 000 72 000 2 297 7 198 -1 950 79 545 3,2

Tabulka má pouze informativní charakter. Částky jsou uvedeny v Kč a zahrnují úroky před zdaněním a standardní ceny u stavebního spoření. Cenu za uzavření smlouvy až do výše 2 000 Kč kompenzujeme.  Za správu a vedení účtu je nastaven poplatek ve výši 325 Kč ročně.

Proč si uzavřít stavební spoření u Buřinky?

V případě vypovězení smlouvy o stavebním spoření ze strany klienta před uplynutím 6leté vázací lhůty neúčtuje Buřinka u nových smluv uzavřených od 1. dubna 2019 žádný poplatek. Při rychlé výplatě peněz obdrží klient naspořené peníze do druhého pracovního dne od doručení výpovědi a tato služba rovněž není pro nové smlouvy zpoplatněná.

Více informací najdete na www.burinka.cz nebo na naší bezplatné lince 800 120 120.