Stavební spoření u RSTS nyní uzavřete zdarma

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) od pondělí 23. listopadu nabízí sjednání smlouvy o stavebním spoření do cílové částky 200 000 Kč bez poplatku. Klient tak může mít takovou smlouvu uzavřenu zdarma.

„Obliba stavebního spoření v Česku nadále roste. Díky stále se snižujícím úrokovým sazbám spořicích produktů se jeho přednosti ještě zvýrazňují. Ke konci roku je navíc vhodné období pro sjednání, protože klient může ještě získat státní podporu za daný rok. Ta činí 10% z vkladů, maximálně však 2 000 Kč ročně. “ uvedl k startující akci Lukáš Kopecký, ředitel PR a marketingu Raiffeisen stavební spořitelny.
Z nedávného výzkumu NMS Market Research pro Raiffeisen stavební spořitelnu vyplynulo, že lidé pociťují určitou nejistotu s ohledem na finance v budoucnu a chtějí ji řešit větším důrazem na spoření. Až 22 % Čechů uvedlo, že v budoucnu hodlají více spořit. „Akce takového typu se nám jeví jako zajímavá nabídka a reakce na tento trend v populaci, kdy klientům umožníme sjednat si výhodný spořicí produkt s atraktivním zhodnocením a zároveň bez vstupních poplatků.“ dodal Lukáš Kopecký.
O Raiffeisen stavební spořitelně
Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Je součástí Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny působící na rakouském trhu, jejíž tradice sahá až do roku 1862.
Provozuje širokou síť poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.