11. 06. 2024

Své sídlo do Port7, holešovického projektu od Skanska, stěhují společnosti Unit IT a Oddin.gg, projekt je tak obsazen téměř ze tří čtvrtin

Prostory unikátního projektu Port7 společnosti Skanska jsou již ze 70 % obsazené. Novou kapitolu svého podnikání zde odstartuje společnost Oddin.gg, specializující se na analýzu esportových utkání. Současně zde otevře novou pobočku dánská rodinná firma poskytující informační technologie Unit IT. Obě společnosti se na holešovické nábřeží přestěhují již letos v prosinci. Jedinečný projekt Port7 nabízí kvalitní kanceláře u řeky obklopené zelení a pravidelně hostí kulturní akce, které jsou určeny jak pro nájemce, tak pro širší veřejnost.

V místě bývalého brownfieldu na holešovickém nábřeží již můžete každý den potkat zaměstnance i místní obyvatele, jak si užívají slunečných dní u vody, setkávají se s přáteli, sportují nebo společně pracují na komunitní zahradě, která se zde otevřela minulý měsíc. Rušná komunitní atmosféra ještě zesílí na konci roku, kdy Port7 přivítá další dvě společnosti.

Společnost Oddin.gg se do prostor projektu Port7 na nábřeží Vltavy v Holešovicích stěhuje v prosinci z dosavadního sídla na Praze 6. Oddin.gg je český start-up, který se v posledních letech stal předním světovým poskytovatelem B2B řešení pro sázení na esporty.

Společnost se zaměřuje zejména na dodávání analýz, dat a predikcí pro profesionální klání v počítačových hrách. Oddin.gg v rámci svých služeb kombinuje pokročilou datovou vědu, algoritmy, vlastní technologie a dlouholeté zkušenosti.

„Drtivá většina naší práce probíhá za monitorem v online prostředí. Oceňujeme variabilitu prostoru, který nám umožní převést virtuální svět naší značky do reálného. Ergonomie samozřejmě je při plánování našich nových prostor na prvním místě, ale snažíme se o to, aby krok do našich kanceláří byl vstupem do světa her a nordické mytologie, na kterém je postaven brand Oddin.gg. Skvělý výhled z naší kanceláře budou moci ocenit členové našeho týmu, partneři a klienty z celého světa. Společně zde budeme tvořit budoucnost esportového sázení a esportu jako takového,“ popisuje pan Vlastimil Venclík, ředitel a spoluzakladatel společnosti Oddin.gg.

Komunitní atmosféra láká rodinné společnosti

V Port7 nalezne svůj nový domov i nová pobočka dánské společnosti Unit IT. Ta je součástí rodinné skupiny Unit IT Holding a A/S United Shipping & Trading a specializuje se na poskytování komplexních služeb v oblasti IT infrastruktury, provozu a podpory pro malé a střední podniky.

S velkou radostí již letos otevřeme novou pobočku nedaleko holešovického nádraží. Prostory projektu Port7 jsou pro nás ideální nejen kvůli své centrální poloze, ale hlavně kvůli místní komunitní atmosféře. Jako rodinná firma klade Unit IT již od svého vzniku velký důraz na hodnoty, jako je spolupráce a vzájemná podpora a motivace. Věříme, že Port7 nám umožní nadále růst, posouvat hranice IT služeb a zároveň poskytne našim zaměstnancům příjemné prostředí,” komentuje Fritz Øhlenschlæger, generální ředitel české Unit IT.

Průsečík kvality, přírody a zábavy v srdci Holešovic

Projekt Port7 se rozprostírá na břehu Vltavy v těsné blízkosti holešovického nádraží. Oficiálně byl otevřen v dubnu loňského roku a do Holešovic přinesl nejen novou promenádu na břehu Vltavy, ale také rozsáhlý park o rozloze 17 000 m2. Velkou výhodou nejen pro zaměstnance, ale i pro cestující čekající na vlak či místní návštěvníky parku, je přímé propojení s Holešovickým metrem a nádražím pomocí podchodu pro pěší.

Areál pravidelně hostí akce v podobě promítání filmů nebo lekcí jógy a mnoho dalšího pro zaměstnance i širokou veřejnost. Kromě toho projekt nabízí služby lékárny, očního centra a non-stop fitness a do budoucna přibydou také kavárna, restaurace venkovní hřiště a další.

„Poslední trendy v dnešní době ukazují, že velkou prioritou při výběru nových kancelářských prostor je nejen kvalita provedení a udržitelnost, ale i příjemné okolí, které mohou zaměstnanci firem aktivně využívat během pracovní doby i po jejím skončení. Velmi mě těší, že Port7 jde tomuto trendu jednoznačně naproti, a i proto se nadále s kolegy snažíme portfolio nabízených služeb v rámci areálu rozšiřovat.  Jsem velmi ráda, že můžeme společnosti Oddin.gg a Unit IT přivítat mezi námi a společně pokračovat v psaní nové budoucnosti projektu Port7,“ shrnuje Iva Vařechová, Leasing & Asset Manager komerčního developmentu společnosti Skanska v České republice.

Celkový architektonický koncept projektu Port7 navrhlo studio DAM.architekti.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.51 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu