Výhra od Buřinky, nová ŠKODA OCTAVIA COMBI, vyrazí na svou první cestu do Rakouských Alp

Soutěž s Úvěrem od Buřinky má dalšího výherce! Pro svůj nový vůz ŠKODA OCTAVIA si v pondělí 1. července přijela paní Anna spolu se svým synem Tobiášem a maminkou Alenou z Roztok u Prahy. Stala se tak druhou z pěti vylosovaných výherců rodinného vozu. Do slosování o druhý vůz byli zařazeni všichni klienti Stavební spořitelny České spořitelny, kteří si v době od 1. dubna do 19. června 2019 uzavřeli Úvěr od Buřinky.

Šťastnou novinu brala paní Anna nejprve jako apríl a nechtěla tomu věřit. „Ať přemýšlím, jak chci, nikdy jsem nic nevyhrála, ani v žádné tombole,“ říkala šťastná Anna a její maminka bleskově dodala: „Když by se někde něco losovalo, tak u nás jedině práce!“ Radost z červeného rodinného vozu měl i syn Tobiáš, který v rukách držel model stejného auta. Co se týče aut, měl jasno: „Červenou barvu mám nejraději, je to barva Spidermana.“
Úvěr od Buřinky, díky kterému Anna auto vyhrála, použije na financování přístavby na domě rodičů a částečně i na její vybavení. Svěřila se také, že plánovali se synem a s přítelem dovolenou v Alpách, ale vzhledem k tomu, že se jim rozbilo staré auto, nevěděla, jestli to klapne. Na první cestu tak s novým vozem vyrazí do Rakouských Alp.
Předávání proběhlo v příjemné atmosféře před sídlem Stavení spořitelny České spořitelny na Vinohradské ulici v Praze 3. Buřinka chce svou akcí podpořit financování lepšího bydlení a tím pomoci měnit bydlení v domov.
Další z pěti soutěžních období, v rámci něhož bude vylosován třetí výherce vozu ŠKODA OCTAVIA, bude probíhat od 1. dubna do 31. července 2019. Účastník bude zařazen do slosování, které proběhne 7. srpna 2019, za každých 100.000,- Kč jistiny z jakéhokoliv poskytnutého Úvěru od Buřinky. Soutěž potrvá až do 15. října 2019.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek