01. 04. 2019

Wüstenrot drží na jaře poplatky na nule

Pořídit si nové bydlení nebo zmodernizovat to stávající je s úvěry od Wüstenrotu ještě výhodnější. Půjčku ProBydlení získají všichni noví klienti až do 30. června bez poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření. A to bez ohledu na to, zda ručí nemovitostí, nebo ne. Poplatkové prázdniny mohou využít i klienti, kteří se rozhodnou s Wüstenrotem refinancovat hypotéku. Do konce dubna ušetří s Hypotékou Refin za interní ocenění nemovitosti až 2 400 korun.  Navíc Wüstenrot prodlužuje akci na vybrané hypotéky bez poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru.

Půjčka ProBydlení – úvěr zcela bez poplatků
Přemýšlíte nad pořízením vlastního nebo družstevního bydlení? Plánujete rekonstrukci anebo se chystáte na stavbu pergoly či nového bazénu? Od prvního dubna do konce června lze získat Půjčku ProBydlení bez poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření, a to jak pro variantu zajištěného i nezajištěného úvěru.
„Sazby hypoték rostou již od roku 2017. Pořízení nového bydlení, ale i rekonstrukci toho stávajícího je možné financovat úvěrem ze stavebního spoření. Naše Půjčka ProBydlení ochrání klienty před růstem sazeb úvěru a garantuje jim stejnou splátku po celou dobu trvání úvěru. Nyní navíc, až do konce června, s  poplatkovým zvýhodněním,“ říká David Krček produktový manažer Wüstenrotu. Poplatek za uzavření smlouvy o stavebním spoření činí jedno procento z cílové částky, což je v případě 500 000 korun poplatek ve výši 5 000 korun. U Půjčky ProBydlení zajištěné zástavním právem k nemovitosti navíc do konce června stále platí akce na interní odhad bytových jednotek zdarma, a to ve 14 krajských městech a dále na jakoukoliv nemovitost v Praze a v Brně – městě.
Hypotéka Refin bez platby za odhad
Během měsíce dubna by pak měli zpozornit všichni, kteří aktuálně řeší refinancování stávající hypoteční smlouvy. Při podpisu smlouvy k Hypotéce Refin Wüstenrot promine poplatky za interní odhad nemovitostí. Standardní výše poplatku za interní ocenění bytové jednotky přitom činí 1 750 Kč, u rodinného domu je to 2 400 Kč.
Do konce června bez poplatku
Zkrátka nepřijdou ani zájemci o další produkty Wüstenrotu. Až do 30. června jim bude odpouštěn poplatek za zpracování a poskytnutí úvěru ve výši 2 400 Kč u Hypotéky pro vlastní bydlení, Hypotéky dopředu a Hypotéky na cokoliv.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek