Středa 28. října. Je Státní Svátek

Wüstenrot představuje Firemní hypotéku

29.10.2019 11:10 Tisková zpráva: Wüstenrot hypoteční banka

Praha 29. října 2019 – Finanční skupina Wüstenrot přichází s novým produktem pro právnické osoby (společnosti s ručením omezeným a akciové společnosti). Je určena primárně na nákup nemovitosti k bydlení s investičním záměrem nemovitost dále pronajímat. Maximální výše poskytovaného zajištěného úvěru je 80 % hodnoty pořizované nemovitosti, při pětileté fixaci lze získat úrokovou sazbu od 3,99 % ročně a splatnost úvěru až na 25 let, s možností předčasného splacení po prvních pěti letech zdarma.

Firemní hypotéka je určena obchodním společnostem, které zvažují pořízení rezidenčních nemovitostí, za účelem pronájmu. Část finančních prostředků z úvěru lze využít také na rekonstrukci. O tento účelový zajištěný úvěr mohou žádat i nové obchodní společnosti bez historie. Maximální výše úvěru je v těchto případech 70 % hodnoty pořizované nemovitosti,“ uvádí Marian Holub, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot a pokračuje: „Společnosti, které fungují alespoň dvě zdaňovací období a jejich podnikání je ziskové, mohou zažádat o finanční prostředky až do výše 80 procent hodnoty nemovitosti.“

Minimální výše úvěru je 1 milion korun a mohou jej využít právnické osoby – z řad společností s ručením omezeným nebo akciových společností.

Hlavní výhody produktu Firemní hypotéka

• Financování až do 80 % LTV u firem s historií (min. 2 daňová přiznání), resp. 70 % LTV
    u nových společností bez historie
  • Možnost předčasného splacení úvěru po 5 letech zdarma