EUR 24.755

USD 22.926

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.9 %

EUR 24.755

USD 22.926

04. 03. 2024

0 komentářů

Raiffeisenbank nabízí snížení úrokové sazby u hypotečního úvěru při sjednání pojištění a bezplatný odhad nemovitosti

 

V rámci tradiční kampaně Hypodny nabízí Raiffeisenbank od 4. března do 26. dubna 2024 bezplatný odhad nemovitosti a zvýhodněné úrokové sazby pro klienty, kteří si sjednají hypotéku společně s pojištěním.

Loading



 

Sleva, kterou klienti získají, je ve výši 0,2 % za sjednání pojištění hypotéky, a dalších 0,2 % za sjednání pojištění nemovitosti u Raiffeisenbank. Celkem tedy klient získá o 0,4 % výhodnější úrokovou sazbu. Součástí kampaně je i bezplatný odhad nemovitosti, díky kterému klienti ušetří nejen finanční prostředky ve výši 5 900 Kč, ale i čas, protože odhad za klienta vyřídí banka. Nabídka odhadu nemovitosti zdarma se vztahuje na nemovitosti typu dům, byt, pozemek, rekreační objekt nebo nebytový prostor, a týká se všech hypotečních produktů.

„V rámci jarní kampaně zvýhodňujeme financování všech typů hypoték. Klienti si mohou sami ve svém internetovém či mobilním bankovnictví velmi rychle a jednoduše modelovat hypotéku dle svých potřeb a zajistit si výhodnější sazbu na dobu 30 dní,“ říká Kateřina Vranová, produktová manažerka hypotečních úvěrů Raiffeisenbank.

Hypotéku banka vyřídí do tří dnů od převzetí dokumentů a k čerpání úvěru jí stačí návrh na vklad zástavního práva do katastru nemovitostí.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.52 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%

5.52%
Historie vývoje

 

 


Související články

Swiss Life Hypoindex květen 2024: Úrokové sazby hypoték (ne)překvapivě stagnují, banky vytvářejí „polštář“

Průměrná nabídková sazba hypoték podle Swiss Life Hypoindexu v květnu zanedbatelně klesla z dubnových 5,57 % p. a. na aktuálních 5,52 %. Zatímco Česká národní banka letos snížila dvoutýdenní repo sazbu už o 1,5 procentního bodu, banky úrokovou sazbu hypotečních úvěrů pouze o půl procentního bodu (podle Swiss Life Hypoindexu). Cesta k levnějším hypotékám, a […]

Text: Milan Vodička

Foto: Swiss Life Select

08. 05. 2024

Začal lobbing za státem dotované hypotéky. Jak velká by to byla chyba?

Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů a dokonce […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

07. 05. 2024

Přehled aktuálních sazeb hypoték – Fio banka je nejlevnější, některé banky dokonce zdražily

Kdo čekal, že se po březnovém snížení základní úrokové sazby ČNB o půl procentního bodu podobně zachovají i banky v případě hypotečních úvěrů, ten se nedočkal. Až na několik málo výjimek, jako v případě Fio banky, UniCredit Bank a AirBank, se všechny ostatní peněžní ústavy “zabetonovaly“ nad 5% hranicí.

Text: redakce hypoindex.cz

26. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *