15. 10. 2019

Subjekty:
Fio banka

Česká Fio banka opět zlevňuje své hypotéky a dostává se na sazbu pod 2 %. Tu mohou zájemci získat při sjednání úvěru s pětiletou fixací, která je zároveň mezi klienty nejoblíbenější.

Fio banka se rozhodla snížit úrokové sazby a nyní nabízí ještě výhodnější hypotéky pro všechny. Nejnižší je aktuálně pětiletá fixace úvěru se sazbou od 1,98 %. Ostatní fixace zůstávají beze změny. Hypotéku se zajištěním sazby na jeden rok tak klienti získají od 2,38 %, tříletou fixaci od 2,18 %. Navíc mohou využít všechny stávající benefity, jako je mimořádná splátka bez poplatků i možnost flexibilního snižování měsíčních splátek díky speciálnímu Hypospořicímu kontu, které je ke každé hypotéce zdarma.

„Snížili jsme pětiletou sazbu, která je mezi našimi klienty nejoblíbenější. Snažíme se jim tak jít vsříc, aby měli sazbu zajištěnou po co nejdelší dobu a nemuseli zbytečně často řešit refinancování. Se sazbou se navíc dostáváme pod 2 %, což v dnešní době je velmi atraktivní nabídka“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.
Hypotéka od Fio banky nabízí kromě snížené sazby také několik dalších benefitů. Výhodou určitě je vedení běžného i úvěrového účtu zdarma, stejně jako se neplatí žádný poplatek za poskytnutí či čerpání hypotéky. Klienti také mohou kdykoliv a zdarma splatit jakoukoliv její část. A pokud mají během splácení volné peníze, mohou si je vložit na Hypospořicí konto, které je bezplatnou součástí hypotéky, a snížit si tak své měsíční splátky. Část hypotéky ve výši zůstatku na kontě není úročena. Peníze na kontě jsou klientům neustále k dispozici a můžou si je kdykoliv bezplatně vybrat a řídit si výši svých splátek podle své momentální situace.