15. 05. 2015

Českomoravská stavební spořitelna připravila pro návštěvníky bydlet.cz soutěž

Pro návštěvníky serveru bydlet.cz připravila Českomoravská stavební spořitelna soutěž. Po zodpovězení dvou jednoduchých otázek lze vyhrát poukázku do obchodu NAOKO, obchodu nabízejícího šikovné bytové doplňky.

Soutěž probíhá v termínu od 7. do 31. května 2015. Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 31. 5. 2015. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail.

Stavební spoření je dlouhodobě jedním z nejrozšířenějších způsobů financování vlastního bydlení. V České republice existuje už více než 21 let a mezi ostatními bankovními produkty se stále drží

na vrcholu. Každý druhý dům v České republice byl dokončen za přispění úspor ze stavebního spoření, z toho polovina pak s leaderem trhu Českomoravskou stavební spořitelnou.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek