Sobota 05. prosince. Svátek má Jitka.

DARAMIS PRODAL VLONI 350 BYTŮ A UPEVNIL SVÉ POSTAVENÍ MEZI NEJVĚTŠÍMI DEVELOPERY V ČESKU

18.01.2017 12:01 Tisková zpráva:

Daramis, přední developerská skupina v České republice, prodal v uplynulém roce 350 bytů. Rok 2016 se stal nejúspěšnějším rokem v historii společnosti. Přes složité legislativní prostředí se podařilo v roce 2016 rozvíjet přípravu několika nových projektů, v letošním roce Daramis zahájí výstavbu přibližně 600 nových bytových jednotek.

Hned čtyři projekty z nabídky Daramis získaly v minulém roce cenu architektů v prestižním ocenění Realitní projekt roku 2016. Villa Vokovice, Beranka, Karlín park a Marina Island tak patří podle architektů mezi nejlepší nemovitosti, které mohou klienti na pražském realitním trhu koupit. Projekty Marina Island a Karlin Park získaly ve stejné soutěži ocenění od odborné veřejnosti.

V roce 2017 dokončí Daramis 1. etapu projektu Marina Island a 2. etapu projektu Zelené Město. V obou případech bude vzhledem k velkému zájmu klientů zahájena výstavba další etapy, stejně jako u projektu Beranka či v plzeňském Unicity. Zcela nový developerský záměr představí Daramis v průběhu roku v oblíbené lokalitě Prahy 6.

„Zejména v Praze bude i v roce 2017 pokračovat vysoký převis poptávky nad nabídkou kvalitních nemovitostí v nových developerských projektech. Naším cílem je proto zvýšit letos počet prodaných bytů na řádově 400,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Tisková zpráva Daramis