16. 03. 2023

FinGO.cz spustilo další novou digitální službu. Hlídací rybička najde zájemcům požadovanou nemovitost

Digitální finančně-poradenská společnost FinGO.cz přichází na trh s novým online nástrojem s názvem Hlídací rybička, který dle zadaných parametrů najde zájemcům na realitním trhu vyhovující nemovitost. Po jednoduché registraci se tak klienti obratem dozvědí o zajímavých nabídkách nemovitostí v preferované lokalitě. Hlídací rybička je dalším z řady digitálních nástrojů z dílny FinGO.cz, který má klientům pomáhat komplexně zvládat problematiku nalezení, financování, ocenění či pojištění nemovitosti.

Nový online nástroj Hlídací rybička slouží k vyhledávání dostupných nemovitostí na realitním trhu tak, aby se zájemce vyhnul zdlouhavému procházení stovek inzerátů. K nalezení inzerátu nové nemovitosti stačí zadat několik málo parametrů pro vyhledávání, tedy především typ nemovitosti, lokalitu, rozlohu, případně cenové rozpětí atp. Hlídací rybičku si jde přitom nastavit na několik typů nemovitosti nebo lokalit najednou. Jejím úkolem je prozkoumat desítky portálů a najít pouze relevantní nabídky, které registrovanému uživateli pošle v denním souhrnu, aby byl mezi prvními, kdo se k těmto nabídkám dostane. V případě zájmu o pomoc s financováním pak může klient přímo přes hlídací rybičku obratem kontaktovat FinGO.cz, jehož odborníci pomohou zajistit financování koupě a další přidružené produkty, jako je pojištění nemovitosti nebo životní pojištění.

Ředitel pro marketing a inovace společnosti FinGO.cz Jakub Ryba k novému digitálnímu nástroji říká: “Když jsme před dvěma lety spouštěli FinGO.cz v České republice, moje první myšlenka byla zjednodušit cestu klientů nejen k hypotéce, ale obecně k vlastnímu bydlení. Hlídací rybička je pokračováním v této strategii, jedná se o uživatelsky velice jednoduchý online nástroj, který ušetří hodně času a úsilí, které by jinak lidé strávili nad vyhledáváním vysněné nemovitosti.”

Hlídací rybička slouží registrovaným uživatelům k nalezení vhodné nemovitosti a je dalším z řady digitálních nástrojů komplexního servisu společnosti FinGO.cz se zaměřením na zajištění bydlení pro klienty. Využitím Hlídací rybičky lze totiž navázat na FinGO hypoteční kalkulačku, která následně pomůže s propočtem a výběrem odpovídající hypotéky. Další digitální nástroj od FinGO.cz – kalkulačka na odhad nemovitosti, pak pomůže nejen určit nákup či prodej nemovitosti za správnou cenu, ale pomůže i lépe určit hodnotu, na jakou novou nemovitost pojistit. FinGO.cz vyvinulo Hlídací rybičku ve spolupráci se společností Visdoo.cz.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.49 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu