03. 06. 2019

Subjekty:
Fio banka

Fio banka opět snižuje úrokové sazby hypoték

Česká Fio banka podruhé v rychlém sledu zlevňuje hypotéky a sjednocuje úrokové sazby všech nabízených fixací. Ty nyní začínají na 2,38 % p.a. Kromě výhodné sazby mohou navíc klienti stále využívat možnosti mimořádné splátky bez poplatků i flexibilního snižování měsíčních splátek díky Hypospořicímu kontu, které je ke každé hypotéce zdarma.

Fio banka se znovu rozhodla, že sníží úrokové sazby svých hypoték a nyní je tak nabízí ještě výhodněji. Všechny nabízené fixace jsou se sazbou od 2,38 % a klient si tak může za stejných podmínek vzít hypotéku rok, tři roky i pět let.
„Dlouhodobě nejvyšší poptávku pozorujeme spíše po delších fixacích, a tak jsme se rozhodli, že je v naší nabídce dorovnáme jednoleté fixaci. Chápeme, že naši klienti chtějí mít v dnešní době delší jistotu výhodné sazby a také nemusí hned zase řešit refinancování. Věříme, že tak pomůžeme našim klientům v cestě k jejich vysněnému bydlení,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.
Hypotéka od Fio banky nabízí kromě snížené sazby také několik dalších benefitů. Výhodou určitě je vedení běžného i úvěrového účtu zdarma, stejně jako se neplatí žádný poplatek za poskytnutí či čerpání hypotéky. Klienti také mohou kdykoliv a zdarma splatit jakoukoliv její část. A pokud mají během splácení volné peníze, mohou si je vložit na Hypospořicí konto, které je bezplatnou součástí hypotéky, a snížit si tak své měsíční splátky. Část hypotéky ve výši zůstatku na kontě není úročena. Peníze na kontě jsou klientům neustále k dispozici a můžou si je kdykoliv bezplatně vybrat a řídit si výši svých splátek podle své momentální situace.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek