25. 03. 2024

Hypotéky jsou opět dostupnější. UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu, začíná na 4,89 %

UniCredit Bank snižuje s platností od 25. března 2024 úrokové sazby u hypoték. U Hypotečních úvěrů s fixací na dva nebo tři roky mohou klienti získat úrokovou sazbu od 4,89 % p.a. UniCredit Bank tak chce vyjít vstříc klientům a podpořit hypoteční trh.

U hypoték s úrokem fixovaným na dva nebo tři roky snižuje UniCredit Bank sazbu o dvě desetiny, tedy na 4,89 % p.a. Tato sazba platí pro hypotéky do 80 % LTV, popř. do 90 % LTV u mladých žadatelů do 36 let věku. Podmínkou pro dosažení této sazby je sjednat si pojištění schopnosti splácet.

Trh s hypotékami se opět oživil, chceme tímto krokem jeho růst podpořit a našim klientům pomoci k získání vlastního bydlení,“ komentuje Filip Beneš, manažer pro hypoteční úvěry UniCredit Bank.

Hypotéky sjednané bez pojištění schopnosti splácet jsou s úrokem 5,09 % p.a. při fixaci na dva i tři roky.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu