Hypoúvěr GARANT od Buřinky Vám dá jistotu a čas v klidu si vybrat bydlení navíc do konce roku s odhadem nemovitosti zdarma.

Ještě do konce roku si klienti Stavební spořitelny České spořitelny mohou sjednat Hypoúvěr GARANT s výhodou odhadu nemovitosti zdarma. Jedná se o předem schválený Hypoúvěr, který nabízí garanci finančních prostředků těm, kteří si chtějí pořídit vlastní bydlení, ale zatím ho ještě nenašli. Poskytne tak jistotu a čas pro hledání vysněné nemovitosti včetně možnosti reagovat prakticky okamžitě na zajímavou nabídku.

Pro jeho uzavření potřebuje mít klient dostatečný příjem a alespoň základní představu o tom, kolik by rád do svého bydlení investoval. Zajímavá je především sjednaná doba 12 měsíců, během které může hledat své bydlení a následně kdykoliv zahájit čerpání úvěru. „Náš klient tak eliminuje riziko, že by propásnul nabídku, která se již nemusí opakovat,“ doplňuje Vladislava Pospíšilová, ze Stavební spořitelny České spořitelny. S nabídkou Hypoúvěru GARANT přišla Buřinka v červnu letošního roku a od prosince 2019 je možné si jej sjednat nejen na koupi rodinného domu nebo bytu, ale i na koupi stavebního pozemku.
Výše úvěru je nastavena od 300 tisíc Kč do 5 mil. Kč jako standardní Hypoúvěr od Buřinky. Na základě individuálního posouzení lze schválit i vyšší rámec. I nadále platí, že uplatňujeme 80% LTV.  Klient musí mít vlastní zdroje v min. výši 20 % záměru nebo může část chybějících vlastních zdrojů nahradit jinou vhodnou nemovitostí při splnění kritéria LTV do 60 %. Zároveň do 31. 12. 2019 poskytuje Buřinka v rámci tohoto produktu odhad nemovitosti zdarma. Pro získání úvěru není nutné mít uzavřenou smlouvu o stavebním spoření.
Bydlení nekupujete každý den a schválený úvěrový rámec poskytne klientovi jistotu, od které se může při hledání odpíchnout.
Více informací najdete na www.burinka.cz/hypouver/, nebo na naší bezplatné lince 800 120 120.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek