01. 05. 2018

Insolvence 2008 a.s. během roku 2017 výrazně rostla

Společnost Insolvence 2008 a. s. oznámila rekordní meziroční růst. Dařilo se jí ve všech klíčových oblastech, tedy v seminářích, vývoji i dodávkách software a ve službách jako jsou Virtuální asistentka či Provozovna. Celkový počet zákazníků se navýšil o 25 %, tržby meziročně rostly o 40 %.

Díky požadavkům našich zákazníků na kvalitu a komplexnost námi dodávaných řešení jsme jedním z lídrů v oblasti systémové integrace a vzdělávání pro insolvenční správce. Přicházíme s novými službami a zlepšujeme IT systém pro insolvenční správce. Naše řešení jim v návalu práce umožňuje jak pomoci dlužníkům, tak i uspokojit věřitele. Proto jsme mohli meziročně vyrůst o 40 %,“ uvádí Mgr. Tomáš Valášek, výkonný ředitel společnosti Insolvence 2008 a. s. a dodává: „Největší příležitost pro tento a následující rok vidíme v projektu eISIR, který připravuje MSp. Úspěšně jsme se podíleli na obdobném projektu na Slovensku. V  ČR byly zapracovány naše návrhy na vylepšení a úplné zprovoznění formulářů, které insolvenční správci využívají.“

• Insolvence 2008 a. s., která tento rok oslaví 10 let na trhu, se zabývá vzděláváním insolvenčních správců, pro které vyvíjí a dodává i informační software
  • Insolvence 2008 a. s. jako systémový integrátor drží více než 40% tržní podíl IT řešení pro insolvenční správce (více než 200 zákazníků)
  • V roce 2017 vyrostla Insolvence 2008 a. s. na tržbách o 40 %
  • V roce 2017 prošlo vzdělávacími semináři 860 zájemců o problematiku insolvencí. Ročně se uskuteční přes 20 seminářů s těmi největšími odborníky z řad soudců, advokátů, insolvenčních správců atd.
  • Insolvence 2008 a. s. provozuje informační portál www.insolvencnizona.cz a vydává stejnojmenný časopis s novinkami z insolvenčního oboru
  • V roce 2015 se zaměstnanci Insolvence 2008 a. s. podíleli na konzultacích, vývoji, testování a školení slovenského Registru úpadcov, který je obdobou českého insolvenčního rejstříku
  • Insolvence 2008 a. s. se podílela rovněž na vzniku elektronických formulářů
  • Mezi klíčové služby mimo semináře, vývoj a dodávky software patří také Virtuální Asistentka (růst o 117 %) a Provozovna, která se na tržbách podílela necelými 10 %