01. 06. 2015

Subjekty:
mBank

mBank dále zlevňuje hypotéky. mHypotéka Light s tříletou fixací

Nejen díky nízkým úrokům, ale také díky tomu, že u ní zákazníci nemusí platit žádné zbytečné poplatky, je mHypotéka Light skutečně výhodnou možností, jak si půjčit na vlastní bydlení, a to buď na jeho nákup, nebo rekonstrukci. „Stejnou úrokovou sazbu navíc garantujeme všem zákazníkům bez ohledu na to, zda u nás již účet mají, přicházejí k nám poprvé či mají starou, nevýhodnou hypotéku v jiné bance, končí jim fixace a rozhodli se refinancovat. Výše sazby se odvíjí pouze od délky fixace a výše vypůjčené částky v poměru k hodnotě nemovitosti,“ říká Martina Holúbková, produktová manažerka hypotečních úvěrů mBank pro Českou republiku a Slovensko.

O tom, že je mHypotéka Light jedním z nejvýhodnějších produktů, svědčí i fakt, že v letech 2013 a 2014 obsadila první místo v kategorii hypoték v rámci soutěže Finparáda – Finanční produkt roku pořádanou portálem Finparáda.cz. Nejvyšší počet bodů získala především za výši úrokové sazby, transparentnost poplatků a podmínek a možnost předčasného splacení úvěru.

Zákazník, který si dnes přijde do mBank pro hypoteční úvěr na bydlení ve výši 1 780 000 Kč, což je aktuálně průměrná výše hypotéky v České republice, zvolí 3letou fixaci s dobou splácení 25 let, spolufinancování ve výši 20 % a uzavře životní pojištění, zaplatí s úrokovou sazbou 1,69 % p.a. na měsíčních splátkách 7 279 Kč. Celkově pak zákazník s  úrokovou sazbou 1,69 % p.a. zaplatí za 25 let částku 2 183 659,64 Kč. Přičemž s průměrnou úrokovou sazbou na trhu (zdroj: Hypoindex.cz) 2,11 % p.a. by za 25 let zaplatil 2 292 088,23 Kč. S mHypotékou Light tak ušetří 108 428,59 Kč.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek