Neděle 18. dubna. Svátek má Valérie.

mBank prodlužuje možnou délku splatnosti spotřebitelských úvěrů o rok

15.08.2017 01:08 Tisková zpráva: mBank

Od poloviny srpna prodlužuje mBank maximální dobu splatnosti své mPůjčky Plus z původních 84 až na 96 měsíců. Banka přitom garantuje, že půjde o nejvýhodnější půjčku na trhu od podání žádosti po celou dobu jejího splácení.

Výška měsíční splátky je jedním z nejdůležitějších parametrů, podle kterého se klienti při výběru půjčky rozhodují. mBank přitom již od počátku nabízí u svých produktů zcela transparentní úrokové sazby a neinkasuje žádné zbytečné poplatky.

Každý klient tak dopředu ví, kolik ho bude mPůjčka stát, neboť banka neláká na neuvěřitelně nízké úroky, na které ve výsledku dosáhne jen pouhé minimum žadatelů o půjčku. Prodloužení možné doby splácení navíc klientům umožní ještě lépe přizpůsobit splátky individuálním potřebám a možnostem.

Aktivně reagujeme na požadavky našich klientů a přizpůsobujeme jim produkty tak, aby co nejvíce odpovídaly jejich potřebám. Prodloužení doby splatnosti úvěru může snížit splátku až o 900 Kč měsíčně, což představuje vyšší flexibilitu splácení,“ uvedla Beata Bjelová, produktová manažerka spotřebních úvěrů mBank.

Kromě těchto benefitů mBank také garantuje, že při předložení návrhu z jiné banky konkurenční nabídku překoná a nabídne nižší úročení půjčky. Minimální sazba RPSN, kterou může mBank klientovi poskytnout, je ve výši 4,8 %.

Právě nyní také probíhá kampaň na refinancování úvěrů, jejíž prostřednictvím banka sníží úrokovou sazbu minimálně o 2 % p.a. Při převodu svých existujících úvěrů, půjček, kreditních karet nebo povoleného přečerpání je možné průměrně ušetřit až 15 000 Kč.