17. 02. 2022

MS-INVEST úspěšně zkolaudovala Žižkovské pavlače a zahájila druhou etapu Paláce Trnitá

Developerská společnost MS-INVEST zakončila rok 2021 dalším výrazným posunem ve svých projektech. Společnost zkolaudovala nejnovější projekt Žižkovské pavlače – rezidenční komplex s prvky tradiční architektury i moderny, v němž se nachází 150 1+kk až 4+kk bytů a ateliérů, a zahájila také výstavbu druhé etapy brněnského projektu Palác Trnitá, který je zasazen do nově vznikajícího městského bloku. V roce 2022 MS-INVEST plánuje dokončení svých tří dalších projektů – rodinných domů v Ďáblicích a Letňanech, první části brněnského projektu Palác Trnitá, a představení nových projektových plánů.

MS-INVEST se řadí mezi lídry na českém developerském trhu již od roku 1998. Své projekty staví v lokalitách dvou největších měst – Prahy a Brna a jejich okolí. Za dobu své existence společnost realizovala více než 5 000 bytů a rodinných domů a přes 40 000 m² obchodních ploch a kanceláří. Součástí skupiny MS-INVEST jsou mimo jiné také vlastní investiční entity, prostřednictvím kterých investuje do nemovitostí a nemovitostních projektů a umožňuje investovat i svým investorům.

Společnost v současností nabízí šest rezidenčních projektů – nově zkolaudované Žižkovské pavlače, Byty Dělnická v pražských Holešovicích, Byty Laudova v Řepích, rodinné domy v Letňanech, Domy Ďáblická Hvězdárna a také dosud největší projekt multifunkčního objektu Palác Trnitá Brno.

V projektu Žižkovské pavlače jsou aktuálně volné poslední bytové a komerční jednotky. Bydlení v rodinných domech v Ďáblicích a Letňanech a bytech Dělnická bude dokončeno již tento rok. Byty Laudova developer předá do rukou klientů v polovině roku 2023.

MS-INVEST také zahájila výstavbu druhé etapy Paláce Trnitá v Brně, v rámci které vznikne 138 jednotek, a to jak komerčních, obchodních, ateliérů a bytů s plánovaným dokončením v prosinci 2023. Z původně kancelářské budovy se stal projekt kombinující rezidenční bydlení a kancelářské a retailové prostory. Společnost tak pružně reagovala na zvyšující se poptávku po tomto typu bydlení a provedla změnu stavebního povolení.