Sobota 25. ledna. Svátek má Miloš.

Půjčka online? Pro získání okamžité nabídky jděte přímo k poskytovateli

30.10.2017 11:10 Tisková zpráva:

Online sjednání půjčky nabízí rychlý a komfortní způsob, jak řešit nedostatek financí. Ne vždy ale narazíte na seriózní nabídky. Internet se hemží různými srovnávači, které se ohánějí lákavými čísly, jež jsou však většinou nereálná. Člověk by měl jít přímo k poskytovateli, čímž se vyhne mnoha následným nevyžádaným telefonátům poté, co poskytne své údaje internetovému srovnávači. Srovnávače totiž zadané informace jen předávají dál. U seriózního poskytovatele máte rovněž na jeho webu k dispozici veškeré podmínky i smlouvu dávno před odesláním formuláře s žádostí.

Internet nabízí nespočet možností, u koho či přes koho si sjednat online půjčku i další finanční produkty. Nový zákon o spotřebitelském úvěru trh vyčistil od mnohých pochybných poskytovatelů, přesto by měl být spotřebitel obezřetný. Ne každá lákavá nabídka na internetu vám opravdu zajistí to, co slibuje. Atraktivní úrokové sazby a RPSN jsou mnohdy nereálné, protože v okamžiku vyplnění a odeslání žádosti přes internetový srovnávač nelze garantovat kolik, za jakých podmínek a zda si vůbec můžete půjčit. „Údaje zadané prostřednictvím online srovnávače půjček jsou nejprve odeslány poskytovateli, který následně vyhodnotí vaši bonitu. Konkrétní nabídka nejspíše nebude tak výhodná, jak se původně zdálo,“ upozorňuje Robin Stránský, marketingový manažer české společnosti Tommy Stachi, jež je poskytovatelem rychlých a bezpečných spotřebitelských úvěrů. „Žadatelé by si také měli uvědomit, že téměř všechny srovnávače předávají zadané údaje více poskytovatelům. Lidé pak často musejí čelit mnoha telefonátům s nabídkami půjček od různých firem,“ dodává Robin Stránský.

Orientovat se v nepřeberné online nabídce půjček tak není snadné. Seriózního poskytovatele ale poznáte podle toho, že na svém webu otevřeně uvádí transparentní informace, veškeré podmínky i znění případné úvěrové smlouvy. „S žádostí o půjčku se obracejte přímo na poskytovatele půjček. Jednak víte přesně, s kým máte tu čest, jednak údaje, které zadáváte do formuláře žádosti, neputují nikomu jinému,“ doporučuje Robin Stránský. Nabídku si samozřejmě můžete nechat vypracovat u více poskytovatelů najednou a pokud je společnost seriózní, návrh smlouvy vám zašle k prostudování ještě před jejím podepsáním. „Pro lepší komfort zájemců o půjčku jsme aktuálně zprovoznili novou verzi stránek www.snadnapujcka.cz. Spotřebitelé zde naleznou veškeré potřebné informace o naší Snadné půjčce, mohou si prohlédnout smlouvu, všeobecné podmínky i reklamační řád, a pokud je nabídka zaujme, tak si o úvěr mohou rovnou i zažádat,“ dodává Robin Stránský.

Tisková zpráva: TOMMY STACHI

1 komentář k článku “Půjčka online? Pro získání okamžité nabídky jděte přímo k poskytovateli”

1. donald napsal:

půjčka
    Myslím si, že daleko lepší je využít služeb nějakého srovnávače půjček, díky kterému hned víte, která půjčka je v danou situaci pro vás ta nejvýhodnější. Já třeba používám https://www.bezvamoney.cz/srovnani-pujcek/ a na úrocích jsem tak díky nim ušetil nemalé peníze na úrocích.