Text: Veronika Hejná

14. 08. 2019

RHK Brno koupila rozsáhlý areál v Chrlicích. K pronájmu nabídne i protiatomový kryt

Brno, 14. srpna 2019
Regionální hospodářská komora Brno (RHK Brno) koupila rozsáhlý areál v brněnských Chrlicích. Jak členským, tak i dalším firmám v něm nabídne k pronájmu nejen kancelářské a skladovací prostory, ale také ubytovací kapacity, učebny či velkokapacitní kuchyni. Součástí nabízených prostor je dokonce bývalý protiatomový kryt.

Majitelem areálu v ulici Roviny v katastrálním území městské části Chrlice je RHK Brno od 1. srpna. „Celý areál má rozlohu přibližně šest tisíc metrů čtverečních. Nacházejí se v něm rozsáhlé kancelářské, školicí a skladovací prostory, menší prostory pro další kanceláře a také větší prostory, které mohou vedle skladů sloužit i jako zázemí pro lehkou výrobu,“ uvedl ředitel Regionální hospodářské komory Brno Čeněk Absolon.
Součástí areálu je rovněž sedmipodlažní budova, v níž se nacházejí ubytovací kapacity. Jde o celkem 105 dvoulůžkových pokojů ve dvojbuňkách s vlastním sociální zařízením. V areálu se rovněž nachází částečně vybavená velkokapacitní kuchyně se zázemím (413 m2) a jídelnou (228 m2) a též tělocvična se zázemím o výměře přibližně 680 m2. Možnost netradičního využití pak nabízí i bývalý protiatomový kryt o ploše 300 m2.
Areál, případně jeho jednotlivé části, plánuje RHK Brno pronajímat. „Možnost pronájmu je otevřená široké podnikatelské veřejnosti, přednostní právo však mají naše členské firmy. Případné úpravy stávající podoby areálu jsou poté závislé na požadavcích nájemce nebo níájemců,“ doplnil ředitel RHK Brno.
Tisková zpráva RHK Brno

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek