Se spořením s prémií od Buřinky až 2 000 Kč dosáhnete na zhodnocení svých úspor 3,6 %

Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka) dnes přichází s akcí na podporu stavebního spoření. Každý, kdo si v období od 20. ledna do 29. února 2020 uzavře smlouvu o stavebním spoření, obdrží prémii na vstupním poplatku až do výše 2000 Kč.  Při získání maximální státní podpory 2 000 Kč ročně a spolu s prémií od Buřinky tak může klient dosáhnout na zhodnocení svých vkladů 3,6 % ročně.

Jak může klient prémii získat?

• Pokud si do 29. února 2020 sjedná smlouvu o stavebním spoření.
  • Nejpozději do 4 měsíců od uzavření této smlouvy vloží nebo naspoří alespoň 3 000 Kč.
  • Následující měsíc po vložení nebo naspoření stanovené částky bude na nové stavební spoření připsána prémie ve výši zaplacené ceny za uzavření smlouvy, a to až do výše 2 000 Kč.
  • Prémii je možné získat pouze na první smlouvu uzavřenou během akce.

„Buřinka klade důraz na jednoduchost a přehlednost svých produktů. Poskytuje jeden tarif a stejné podmínky pro všechny, kteří s ní chtějí spořit. Aby nabídla svým klientům co největší platební svobodu, nepodmiňuje úrokovou sazbu povinným způsobem spoření. Stejné podmínky u nás získá klient, který spoří pravidelnou měsíční úložkou, jako ten, co své úspory řeší ročním vkladem,“ vysvětluje Stanislav Oliva, produktový manažer Stavební spořitelny České spořitelny. A dodává: „Stavební spoření s Buřinkou považuji za efektivní nástroj pro našetření peněz k získání lepšího bydlení i zhodnocení úspor.“
Stavební spoření je produkt, který je určený pro všechny věkové a příjmové skupiny. Nová smlouva o stavebním spoření garantuje úrokovou sazbu z vkladů 1 % každý rok po dobu 6 let spoření. Státní podpora činí 10 % z ročně naspořených vkladů, maximálně 2 000 Kč ročně. Tento produkt má navíc výhodu v tom, že vklady klientů jsou chráněny zákonným pojištěním až do výše 2,5 mil. Kč. Buřinka také v případě vypovězení smlouvy o stavebním spoření ze strany klienta před uplynutím 6leté vázací lhůty neúčtuje u nových smluv uzavřených od 1. dubna 2019 žádný poplatek. Při rychlé výplatě peněz obdrží klient naspořené peníze do druhého pracovního dne od doručení výpovědi a tato služba rovněž není pro nové smlouvy zpoplatněná.
Pevně věříme, že svoboda při spoření je výhoda, kterou klient ocení.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek