Neděle 20. ledna. Svátek má Běla.

Společnost Fincentrum Reality rostla v loňském roce o 20 procent

10.01.2019 12:01 Tisková zpráva:

Jedna z největších domácích realitních kanceláří zaznamenala meziročně vyšší obrat o 20 procent. Fincentrum Reality obsloužila více než 2 000 klientů a v nabídce měla kolem 3 000 nemovitostí. „Za pět let naší existence jsme se stali respektovanou a silnou značkou u našich klientů. Kvalitu naší služby chceme udržet na stejné úrovni a zaměřit se na další zlepšování vlastního vzdělávacího systému našich makléřů,“ prohlásil Martin Fojtík, provozní ředitel Fincentrum Reality.

V současné době má Fincentrum Reality 70 poboček po celé České republice, největší meziroční nárůst lidí a transakcí realitní společnost zaznamenala v Pardubicích, v Hradci Králové, v Moravskoslezském kraji, v Praze a ve středních Čechách. „Počet makléřů v naší společnosti oproti minulému roku stoupl o 15 procent. Daří se nám vytvářet prostředí pro makléře, ve kterém chtějí dlouhodobě pracovat. Máme dlouhodobě kvalitní vzdělávací procesy, které považujeme na dnešním trhu za klíčové, a nezapomínáme ani na spravedlivé odměňování za vykonanou práci,“ popsal Martin Fojtík.

Jako jediná realitní kancelář v České republice Fincentrum Reality úzce spolupracuje s finančně-poradenskou společností. Klientům tak nabízí komplexní služby, kromě prodeje či nákupu nemovitosti také zajištění hypoték nebo návrhy na různá jiná finanční řešení a investice. „Spolupráce s finančními poradci přináší makléřům atraktivní klienty, které by na volném trhu mohli hledat obtížněji,“ upozornil Martin Fojtík, provozní ředitel Fincentrum Reality.