Středa 30. září. Svátek má Jeroným.

Spořicí účet Wüstenrot s garantovanou roční sazbou zabodoval v soutěži o nejlepší finanční produkty

03.02.2020 01:02 Tisková zpráva: Wüstenrot – stavební spořitelna

Praha 3. února 2020 – Devátý ročník soutěže finančních produktů vyhlašované portálem Finparáda.cz přinesl úspěch i finanční skupině Wüstenrot. V kategorii Spořicí účty od 300 tisíc Kč získala druhé místo. Klientsky oblíbený Wüstenrot Spořicí účet s roční garantovanou sazbou se tak zařadil mezi nejlepší finanční produkty na českém trhu.

Jako každý rok, i letos udělila porota soutěže Finaprada.cz – Finanční produkt 2019 ocenění nejlepším finančním produktům na českém trhu. Soutěž je rozdělena do několika kategorií, v dané oblasti jsou následně vybrány tři nejlepší produkty. Odborná porota vždy hodnotí podle předem stanovených kritérií.

Druhé místo pro Wüstenrot

V kategorii Spořicích účtu od 300 tisíc Kč, ve které za rok 2019 získala společnost Wüstenrot
se svým spořicím účtem druhé místo, byla hodnocena nejen úroková sazba, ale také délka výpovědní lhůty, podmínky využívání produktu apod. „Odborná porota vybrala náš spořicí účet mezi top produkty na českém trhu, což nás samozřejmě velmi těší. I nadále je naším cílem nabízet klientům zajímavé a výhodné produkty, které jim usnadní cestu ke splnění jejich snů a plánů,“ uvádí Pavel Hejzlar, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot.

Wüstenrot Spořicí účet s roční garantovanou sazbou

Výhodnou garantovanou roční sazbu 1,5 % úročení vložených úspor získá každý nový klient, bez ohledu na výši vkladu. Založení spořicího účtu je zdarma bez nutnosti vedení Wüstenrot Běžného účtu. Spořicí účet si noví klienti mohou založit jednoduše on-line nebo u finančních poradců Wüstenrot. K dispozici je také nezávazná přesná kalkulace, podle plánů a možností každého z klientů.