31. 01. 2024

UniCredit Bank snížila úrokovou sazbu u hypoték, nabízí úrok od 5,19 %

Unicredit Bank snížila úrokové sazby u hypoték, vychází tak vstříc klientům toužícím po vlastním bydlení. Změna úrokových sazeb je platná od 25. ledna 2024.

Kromě snížení sazeb nabízí UniCredit Bank nově fixaci sazby na 2 roky. U této fixace u účelových hypoték do 80 % poskytujeme při zřízení pojištění schopnosti splácet sazbu od 5,19 % p.a. Stejnou nabídku dostanou také klienti, kteří mají zájem o tříletou fixaci za totožných podmínek. Při pětileté fixaci sazby u účelových hypoték do 80 % je možné získat úrok od 5,49 % p.a.

Rozhodli jsme se snížit úrokové sazby u hypoték v reakci na potřeby klientů i situaci na trhu. Snažíme se usnadnit klientům cestu k vysněnému bydlení,“ komentuje Filip Beneš, manažer pro hypoteční úvěry UniCredit Bank.

Na výhodnější sazby dosáhnou také klienti, kteří se rozhodnou nezaložit si pojištění schopnosti splácet. Těm nabízíme dvouleté a tříleté fixace na hypotéky do 80 % s úrokem od 5,39 % p.a. U pětileté fixace za stejných podmínek získá klient sazbu od 5,69 % p.a.

Pokud by si klient bral Nízkoenergetickou hypotéku, tj. pořizoval si nemovitost s energetickým štítkem A či B, dostane slevu z úrokové sazby ve výši 0,1 % p.a. Dalších výhod mohou využít také mladí klienti do věku 36 let. Tito klienti mohou dosáhnout na hypoteční úvěr až 90 % LTV za cenu hypotéky s 80 % LTV. Celková sleva pro mladé klienty je 0,5 % p.a.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.6 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu