20. 11. 2018

Vítězem Best of realty 2018 se stal projekt Luka Living!!!

Na slavnostním galavečeru ve středu 14.11. byly v Kongresovém centru ČNB, vyhlášeny výsledky jubilejního 20. ročníku soutěže Best of realty 2018. Ocenění byla předána nejlepším projektům českého realitního trhu za uplynulý rok.

Projekt Luka Living soutěžil v hlavní kategorii velkých rezidenčních projektů. A zvítězil!
Porota kladně zhodnotila velmi odvážný, razantní, a především úspěšný vstup do málo rozvinuté oblasti nájemního bydlení. Ambiciózní projekt nastavil za použití těch nejmodernějších technologií zcela novou úroveň nájemního bydlení v celé České republice! Bydlení přímo na metru, v plně vybavených bytech, s recepcí, ostrahou, ale také například s nabíjecími stanicemi pro elektromobily a v nízkoenergetickém standardu PENB A. Navíc díky vhodně zvolené struktuře obchodních prostor a služeb, výrazně zvýšil úroveň služeb nejen pro obyvatele domu, ale i pro rezidenty v jeho sousedství.
Kromě této ceny si Víťa Vala a Tomáš Kašpar odnesli i Cenu čtenářů, obdrželi totiž nejvíce hlasů od našich příznivců prostřednictvím hlasovací stránky pro veřejnost.
„Chtěl bych poděkovat mojí rodině, která uvěřila naší ambiciózní až trochu neuvěřitelné myšlence hotelového nájemního bydlení,“ pronesl v děkovné řeči Víťa Vala.
„Na cestě nám svítila šťastná hvězda a tento večer je toho důkazem“ doplnil Tomáš Kašpar.
Luka Living jako jediný obdržel dvě ceny a ovládl tak prestižní 20. ročník Best of realty 2018!
Odborné porotě, všem, co pro nás hlasovali a drželi nám palce děkujeme!
Tisková zpráva Luka Living